Ağrı Dağı'nda Teröristlere Yönelik Operasyon

Ağrı Dağı'nda Teröristlere Yönelik Operasyon
Bir süredir bölgede bulunan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Mendi, operasyonu yerinde takip ediyor

- Ağrı Dağı'nda bölücü terör örgütü üyelerine yönelik operasyon başlatıldığı, bölgede denetlemelerde bulunan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi'nin operasyonu yerinde takip ettiği öğrenildi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Orgeneral Mendi, terör örgütüne yönelik operasyonların başlamasının ardından Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki bazı birlikleri incelemek, operasyonel faaliyetleri denetlemek üzere bölgeye hareket etti. 

Bir süredir bölgede denetlemelerde bulunan Orgeneral Mendi, Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesindeki birliklerde de incelemeler gerçekleştiriyor. Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Mendi, Ağrı Dağı'nda teröristlere yönelik başlatılan operasyonu da yerinde takip ediyor.

Ağrı Dağı'ndaki operasyonun devam ettiği, etkisiz hale getirilen teröristlerin bulunduğu ve örgüte ait çok sayıda mühimmatın kullanılamaz hale getirildiği öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.