Ahmet Şan: Aday varsa kendisini tanıtsın

Ahmet Şan: Aday varsa kendisini tanıtsın
 Editör
Konyaspor Yüksek Divan Kurulu Başkanı Ahmet Şan, kulübe destek verilmesi gerektiğine işaret ederek, "Adayların çalışmalarını yapıp kendilerini Konyaspor kamuoyuna tanıtmalarını bekliyoruz” dedi

Konyaspor Yüksek Divan Kurulu Başkanı Ahmet Şan, Kontv ekranlarında önemli açıklamalar yaptı. Şan, Konyaspor camiasına çağrı yaparak, takıma destek olunması gerektiğini dile getirdi. Konyaspor’un şehrin önemli bir markası olduğuna işaret eden Şan, “Yeniden ayağa kalkmak lazım. Geçmiş dönemde 15 Ocak’taki genel kurulda daha güçlü bir yönetim varsa şeklinde çağrı yapıldı. Lakin başka aday çıkmadı ve mevcut yönetimle göreve devam edildi. 29 Mayıs’taOlağan Genel Kurul yapılacak ancak hiçbir kıpırdama yok. Bizim de Divan Kurulu olarak bir çağrımız olacak. Adayların çalışmalarını yapıp kendilerini Konyaspor kamuoyuna tanıtmalarını bekliyoruz” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU YAPTI

Kongre sürecinin yaklaştığını hatırlatan Şan, “Hem mevcut yönetim kurulumuzun kulübümüzün son durumuyla ilgili durumu açıklaması hem de aday çıkacaksa onlara da bir fırsat vermek adına 22 Mayıs Perşembe günü istişare toplantısı yapacağız. Kulübümüzün son durumunu konuşacağız. Bununla beraber çağrılarımızda olacak. Konyaspor kamuoyuna çağrılarımız olacak. Konya siyaseti ve bürokrasinin de Konyaspor gündemi ile bir araya gelip yol haritasını belirlemeleri en doğrusu olacaktır. Anadolu kulüplerinde her zaman böyle olmuştur. Yerel yönetimlerin, Bakanlarımızın ve Milletvekillerimizin de bir araya gelerek gündem oluşturmaları gerekiyor” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.