Ahmet Sorgun ilçeleri ziyaret etti

Ahmet Sorgun ilçeleri ziyaret etti
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Akşehir, Kadınhanı ve Ilgın’ı ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Akşehir, Kadınhanı ve Ilgın’ı ziyaret etti.

Akşehir İlçe Başkanı’na Hacı Ziyareti…

İl Başkanı Ahmet Sorgun’un gün içindeki ilk ziyareti Akşehir’e oldu. Ziyaret programına Başkan Sorgun’un yanı sıra İl Başkan Yardımcıları Mustafa Varol ve Mustafa Dündar ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Yiğit de katıldı.

 

Hac vazifesinin ardından Kutsal Topraklar’dan dönen AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs’ü evinde ziyaret eden Başkan Sorgun ve beraberindekiler, İlçe Başkanı Örs’ü tebrik etti. Sorgun; ‘Allah herkese nasip etsin inşallah. Rabbim, haccınızı, dua ve ibadetlerinizi kabul eylesin inşallah. Hayırlı olsun’ dedi.

 

Ilgın ve Kadınhanı’na Ziyaret…

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve beraberindeki İl Yönetimi daha sonra Ilgın’a gitti. Burada İlçe Başkanı Ali Erten’i işyerinde ziyaret eden Başkan Sorgun ve beraberindekiler son olarak Kadınhanı’na geçti.

Kadınhanı esnafını ziyaret eden AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, esnafın talep ve sorunlarını dinledi ve onlara hayırlı işler dileğinde bulundu. Son olarak Adalet ve Kalkınma Partisi Kadınhanı İlçe Başkanı Mahmut Emekli ile de bir araya gelen Başkan Sorgun, ilçe yönetiminin faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.