Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş; Konyalı mı, Afyonlu mu?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş; Konyalı mı, Afyonlu mu?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın Konyalı mı, Afyonlu mu olduğu tartışması gündem oldu. Bakan Göktaş'la ilgili sülalesinin kim olduğuna kadar bilgiler paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 67. Hükümet'te Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevine atanan Mahinur Özdemir Göktaş'ın Konyalı mı, Afyonlu mu olduğu konusu gündem oldu.

Ayfonkarahisar basını Mahinur Özdemir Göktaş'ı, Afyon Emirdağlı ismin bakan olduğu şeklinde duyururken ifade ederken Konya'daki bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında Göktaş'ın Konyalı olduğuna dair ifadeler yer aldı.

Peki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş; Konyalı mı, Afyonlu mu?

İşte cevabı:

aa-20230605-31340409-31340392-aile-ve-sosyal-hizmetler-bakanliginda-devir-teslim-toreni.jpg

AFYONKARAHİSAR VALİSİ YİĞİTBAŞI: "EMİRDAĞLI HEMŞEHRİMİZ"

Kabine açıklanmadan önce adı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı için geçen isimlerden olan Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Mahinur Özdemir Göktaş'ı, "Emirdağlı hemşehrimiz" diyerek tebrik etti.

Yiğitbaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız tarafından ilan edilen yeni kabinedeki tüm bakanlarımıza hayırlı muvaffakiyetler diler, önceki dönem bakanlarımıza çalışmaları için teşekkür ederim. Afyonkarahisar Emirdağlı hemşehrimiz ASH Bakanı Sn. Mahinur Özdemir Göktaş’ı tebrik ederim" ifadelerine yer verdi.

untitled-3.jpg

"BABASI EMİRDAĞ TEZ KÖYÜ'NDEN, ANNESİ MALAKLAR SÜLALESİNDEN"

Tartışmalar sonrası Mahinur Özdemir Göktaş'la ilgili bir çok bilgi paylaşıldı. Afyonlular ve Emirdağlılar tarafından sosyal medyada paylaşılan bilgilerde, Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'ın ailesi ve dedesiyle olan fotoğraflarına yer verilerek, "Belçika'da yaşayan gurbetçi bir aileden. Babası Emirdağ'ın Tez Köyü'nden Hasan Özdemir, annesi Emirdağ'da Malaklar sülalesinden Güler Malak. Aile yaz aylarında Emirdağ'da ikamet ediyor. Mahinur Özdemir Göktaş, ayrıca Emirdağlı gurbetçi Hasan Malak'ın da torunu" ifadeleri kullanıldı.

asasas.jpg

347426067-1951949205158277-8176493966394910810-n.jpg

347647272-208207698290548-2484483338081907561-n.jpg

EMİRDAĞ BELEDİYE BAŞKANI SERKAN KOYUNCU: "SAYIN BAKANIMIZ EMİRDAĞLI"

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Mahinur Özdemir Göktaş'ın görevini Derya Yanık'tan devraldığı törene katıldı. Tören sonrası Bakan Göktaş'a Emirdağ'ın sembolü oba çadırı maketi takdim eden Başkan Koyuncu, "Sayın Bakanımız Emirdağlı, Afyonkarahisarlı Bakanımız Mahinur Özdemir'in, devir teslim töreninde Emirdağ Heyeti olarak hazır bulunduk. Rabbim Ülkemize ve Tüm Hemşehrilerimize Hayırlı kılsın" paylaşımı yaptı.

fx2c-4vwcaiq2ma-1.jpeg

TEZ KÖYÜ HESABI: "KÖYLÜMÜZ MAHİNUR ÖZDEMİR"

Sosyal medyadaki "Tez Köyü" hesabından yapılan tebrik paylaşımında, "Köylümüz Mahinur Özdemir, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı oldu. Başarılar diliyoruz." denildi.

untitled-2.jpg

NİŞAN EMİRDAĞ ÖĞRETMENEVİ'NDE, DÜĞÜN HİDİV KASRINDA

Mahinur Özdemir Göktaş'ın, 2010 yılında Brüksel Bölge Milletvekili iken AK Parti İstanbul Milletvekili Edibe Sözen'in Özel Kalem Müdürü Rahmi Göktaş ile evlendiği ve Hidiv Kasrı'nda yapılan düğün merasimine o zaman "Başbakan" olan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kızları Sümeyye Erdoğan ve Esra Albayrak ile birlikte katıldığı ortaya çıkarken çiftin düğünden önce Emirdağ Öğretmenevi'nde yapılan nişan fotoğrafları da paylaşıldı.mahinur-ozdemir-evlendi-80909-b.jpg

mahinur-ozdemir-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.