Ajda Pekkan'dan "Pek Yakında"ya Övgü

Ajda Pekkan'dan "Pek Yakında"ya Övgü
Türkiye'nin süperstarı Ajda Pekkan, Cem Yılmaz'ın yeni filmi Pek Yakında hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.Ajda Pekkan filmi izlediğini ve görüşlerini anlattı.

ürkiye'nin süperstarı Ajda Pekkan, Cem Yılmaz'ın yeni filmi Pek Yakında hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.Ajda Pekkan filmi izlediğini ve görüşlerini anlattı.Ajda Pekkan'dan Cem Yılmaz'a eleştiri!

PEK YAKINDA'YI ÇOK SEVDİM

Türkiye'nin Süperstarı Ajda Pekkan, Hürriyet gazetesindeki yazısında Cem Yılmaz'ın yeni filmi Pek Yakında'yı konu aldı.Köşe yazısında Pek Yakında hakkındaki görüşlerini anlattı.

Ajda Pekkan köşe yazısında, Pek Yakında filmine gittiğini ve çok sevdiğini anlattı.Cem Yılmaz'ın filmi Pek Yakında hakkında yapılan kötü eleştirilerin yersiz olduğundan bahseden Ajda Pekkan, filmi izlediğini ve beğendiğini anlattı.

Yapılan kötü eleştirilere inat, Pek Yakında'yı çok beğendiğini ve tekrar izlemek istediğini dile getirdi.Pekkan, yazdığı yazının öncelikle köşe yazarı edasıyla yazmadığı dile getirmiş.

Sinema eleştirmenlerinin bu konuda ikiye bölündüğünü ve Pek Yakında hakkında okuduğu yorumlardan sonra filme karışık duygular içerisinde gittiğini anlattı.

"Cem Yılmaz'ın filminin illa komik olması mı gerekli, komik adamlar hep komik mi kalmalı" diye belirten Pekkan, Pek Yakında'nın konusu, samimiyeti, oyuncu performansları ile aklından çıkmayacak bir film olduğunu ve tekrar tekrar izlemek istediğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.