Ajda’ya Büyük Şok

Ajda’ya Büyük Şok
Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan geçtiğimiz gün yoğum bakıma girdi. Bebekte kuaförüne giden ünlü popçu 7 saat kuaförde kaldı çıkışta morali yükselen Ajda’nın basın mensuplarının sorduğu sorular ile morali bozuldu.

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan geçtiğimiz gün yoğum bakıma girdi. Bebek'te kuaförüne giden ünlü popçu 7 saat kuaförde kaldı, çıkışta morali yükselen Ajda’nın basın mensuplarının sorduğu sorular ile morali bozuldu.  

Pop müziğinin dev ismi Ajda Pekkan, önceki gün yoğun bakıma girdi! Bebek’teki kuaförüne gündüz saatlerinde giden Süperstar’ın çıkışı akşamı buldu. Yaklaşık 7 saat kuaförde kalan ünlü sanatçı, 6 saatlik kendi rekorunu da kırmış oldu. Çıkışta hayli keyifli olan Ajda Pekkan’ın morali, basın mensuplarının sorduğu soruyla kaçtı.

Süperstar’ın evli işadamı Bülent Çavuşoğlu ile yasak aşkını ima eden bir muhabir Ajda Pekkan’a “Sizin için yuva yıkan kadın diyorlar, ne diyorsunuz?” sorusu yöneltti. Bir anda yüzünün şekli değişen sanatçı, “Özel hayatımla ilgili konuşmak istemiyorum. İşimle ilgili konuşalım” diyerek taksiye bindi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.