AK Parti Danışma Meclisi Toplantıları yapıldı

AK Parti Danışma Meclisi Toplantıları yapıldı
Ak Parti Selçuklu, Karatay ve Meram İlçe Teşkilatlarının 74. Danışma Meclisi toplantıları gerçekleştirdi

AK Parti Selçuklu, Karatay ve Meram İlçe Teşkilatlarının 74. Danışma Meclisi toplantıları gerçekleştirdi

selcuklu-2.jpg

SELÇUKLU

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Selçuklu İlçe Teşkilatı 74. Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi. Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya ilçe teşkilatı üyelerinin yanısıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya Milletvekilleri Ahmet Sorgun, Selman Özboyacı, Halil Etyemez, Ziya Altunyaldız, Gülay Samancı, Hacı Ahmet Özdemir, AK Parti Konya İl Başkanvekili Fahrettin Kulu, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve İlçe Teşkilatı üyeleri katıldı. Toplantının basına açık bölümünde açılış ve yoklamanın ardından divan üyeleri seçimi yapıldı.

ÖZER: SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ 

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, “Geride bıraktığımız bir buçuk senenin hem bizler hem de bütün dünya için en önemli gündem maddesi şüphesiz pandemiydi. Türkiye bütün dünyada pandemiyi en iyi yöneten ülkelerden bir tanesi oldu. Konya özelinde ise hükümetimizin yapmış olduğu desteklere Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizin vermiş olduğu katkılar Konya’mızın farkına ortaya koymuş oldu. Bizler AK Parti Selçuklu Teşkilatı olarak Konya’nın nüfus olarak dörtte birine sahibiz. Dolayısıyla sorumluluğumuzun farkındayız” dedi.

PEKYATIRMACI: HER YATIRIMIMIZDA AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİN İMZASI VAR

AK Parti belediyeciliğinde temel belediyecilik hizmetinin yanı sıra eğitim, sağlık, spor, kültür-sanat, sosyal yaşam, güvenlik ve çevre alanlarında da çok önemli çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı son dönemde yapılan çalışmalar ve yatırımlarla ilgili ana başlıklar halinde bilgi verdi. Pekyatırmacı: “Tüm bu çalışmalarımıza ve bundan sonraki faaliyetlerimize aynı heyecanla devam edeceğimizi ifade ederek 74. Danışma Meclisi Toplantımızın hayırlar getirmesini temenni ediyor, Ak Parti iktidarı ile şahlana ülkemizde her alanda durmak yok yola devam” diye konuştu.

KULU: 2023’TEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

74. İlçe Danışma Meclislerinin merkez ilçeleriyle tamamlandığını ifade eden AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Fahrettin Kulu, “Biz AK Parti ailesi olarak büyük ve güçlü bir aileyiz. Bu da bizim birlik ve beraberliğimizden geliyor. Konya teşkilatları olarak her zaman AK Parti’ye en büyük desteği veren illerin başında geldik. Bunda emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. 2023 seçimlerinde de inşallah büyük bir zafer kazanarak Cumhurbaşkanımızı tekrar seçeceğiz” şeklinde konuştu.

USTA: AK PARTİ VE RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I YIKMAYI BAŞARAMAYACAKSINIZ

Konuşmasına Selçuklu’da sürdürülen başarılı çalışmalara vurgu yaparak başlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, “Birlik ve beraberliğimiz her şeyden önemli. Bir taraftan salgınla, bir taraftan ekonomi ile mücadele ederken bir taraftan da bizleri yıpratmak, bölmek, fitne sokmak için çabalayanlar çok. Recep Tayyip Erdoğan’ı hem AK Parti’yi yıpratmaktaki tek bir dertleri var o da Türkiye’yi yenik duruma düşürmek, Türkiye’yi zayıf duruma düşürmek. Ne yapacağız ne edeceğiz Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Partiyi zayıflatacağız ve düşüreceğiz. Başaramayacaklar” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı da, “İnşallah birlik ve beraberliğimizi bozmayalım. Yine elimizdeki nimet nimetin kıymetini bilelim” diye konuştu.

karatay-2.jpeg

KARATAY

AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı 74. İlçe Danışma Meclisi, Aziziye Kültür Merkezi’nde yapıldı. Maske mesafe ve hijyen kurallarının hat safa da olduğu İlçe Danışma Meclisi’ne AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya Milletvekilleri Halil Etyemez, Ahmet Sorgun, Ziya Altunyaldız, Hacı Ahmet Özdemir, Gülay Samancı ve Selman Özboyacı, AK Parti Konya İl Başkan Vekili Fahrettin Kulu, İl Başkan Yardımcıları, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, kadın ve gençlik kolları yönetimleri ile ilçe teşkilatı mensupları katıldı.

GENÇ: TEŞKİLATIMIZIN TÜM MENSUPLARIYLA SAHADA OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Programın açılış konuşmasını AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç yaptı. İlçe Başkanı Genç, bugüne kadar olduğu gibi bu dönemde de yoğun bir çalışma içerisinde olacaklarını belirterek, “İlk olarak Ağustos ayının ilk haftasında merkez mahallelerimizle başlayarak ‘Konuşma Kürsüsü’ projeyle gençlerimizle bir araya geleceğiz. Tüm teşkilat mensuplarımızla toplantılar gerçekleştireceğiz. Yine dünden bugüne teşkilatımızda görev almış tüm dava arkadaşlarımızla sık sık bir araya gelmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

KILCA: HİZMETLERİMİZİ HEMŞEHRİLERİMİZİN TALEPLERİNE GÖRE HAYATA GEÇİRİYORUZ

Programda partililere hitap eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, göreve gelir gelmez tüm teşkilat mensupları ve meclis üyeleriyle ilçenin dört bir tarafına ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade etti. Kılca, “Seçimden önce verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Hamdolsun eğitim, sosyal-kültürel ve fiziki belediyecilik gibi daha birçok alandaki hizmeti yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra da ilçemizin insanımızın rahatı ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

KULU: BİZLER, AK PARTİ OLARAK MİLLETİMİZE HİZMET ETMEYE AHDETTİK

AK Parti Konya İl Başkan Vekili Fahrettin Kulu, AK Parti olarak güçlü ve her zaman dayanışma içerisinde olan bir aile olduklarına vurgu yaparak, bu birliği korudukları sürece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a daha sağlam bir destek vermiş olacaklarını söyledi. AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez de TBMM’nin tatile girdiğini ancak kendilerinin ara vermeden milletle, teşkilatlarla beraber olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.  Konya olarak her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek oldukları vurgusu yapan AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ise her zaman olduğu gibi yine Recep Tayyip Erdoğan’ın yükünü almanın gayreti içerisinde olduklarını aktardı.

USTA: TÜRKİYE DÜNYA LİDERİNE SAHİP BİR ÜLKEDİR

Leyla Şahin Usta ise 74. İlçe Danışma Meclisi’nin hayırlı olmasını dileyerek, “Biz büyük bir Türkiye’yiz. Büyük bir gücü temsil ediyoruz. Türkiye sadece kendi başına bir ülke değil, bölgesinde de güçlü bir dünya ülkesidir. Dünya liderine sahip bir ülkedir. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde olursak hiçbir engel bizleri durdurmayacaktır” ifadelerine yer verdi.

meram-1.jpeg

MERAM

AK Parti Meram 74. İlçe Tanışma Meclisi toplantısını yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programa; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Konya Milletvekillerinden; Ahmet Sorgun, Ziya Altunyaldız, Hacı Ahmet Özdemir, Gülay Samancı, Selman Özboyacı, Halil etyemez, AK Parti Konya İl Başkan Vekili Fahrettin Kulu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Teşkilat mensupları katıldı.

DOLULAR: GÜÇLÜ TEŞKİLATIZ

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular yaptı.

Teşkilatların ve kutlu AK Parti davasının önemine vurgu yapan Dolular, “Kongremizden sonra yapılanmamızı hızlı bir şekilde yaparak heyecanlı bir şekilde halkımızla içi içe birlik ve beraberlikle çalışmalarımızı yapıyoruz. Pandemi koşullarında vatandaşımızı yalnız bırakmamak onların gönüllerine dokunabilmek adına 69 mahallemizin tamamında hasta ve yaşlılarımızı ziyaret ettik. Vatandaşımızın her zaman her koşulda yanında olduk. Biz Güçlü bir teşkilatız çünkü liderimiz güçlü” dedi.

KAVUŞ: SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ'

Dolulardan sonra söz alarak Meram Belediyesinin çalışmaları hakkında sunum yapan  Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ''Teşkilatımızın bu şekilde coşkulu heyecanlı bir danışma meclisi programı yapması hepimizi heyecanlandırdı ve sevindirdi. AK Parti belediyeciliği gönül belediyeciliğidir. Bizler teşkilatlarımızla sürekli olarak uyum ve temas halinde olarak çalışıyoruz. Meram hak ettiği projelere kavuşuyor. Azim ve gayretle çalışıyoruz. Meram'ın Konya tarihindeki önemi çok büyük Konya denilince akla ilk gelen ilçe Meram ilçesidir. Bu denli öneme sahip olan bir ilçede belediye ve teşkilatlar olarak yükümüzün ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz'' diye konuştu.

USTA: BİZ MÜSLÜMAN OLMANIN GEREKLİLİĞİNİ YAPIYORUZ

Son olarak söz olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta; ise, “Bu gün Suriyeliler üzerinden Afganlılar üzerinden bize saldırıyorlar. Biz Müslüman olmanın ve doğru olmanın gerekliliğini yapıyoruz. Atalarımız mazluma düşküne nasıl sahip çıktıysa biz de öyle sahip çıkıyoruz. Biz doğru olanı yaptık ve şaşmadık. Açılamaz dedikleri Ayasofya Camii’ni açtık. Taksime yapılamaz denilen camimizi Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan sayesinde yaptık. Girilemez denilen KKTC’de Maraş bölgesine de girdik. Biz toprağa suya havaya çevreye insana bakan bir Türkiye’yiz. Her şeyi gören gözeten bir liderimiz var çok şükür '' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.