- AK Parti Grup Başkanvekili Turan:

- AK Parti Grup Başkanvekili Turan:
"Bu bayrağın altında yaşayan insanlarımıza, hele ki Çanakkale'mize, bu şehitlerin diyarına ne kadar iş, yatırım yapılsa borcumuzu ödemiş olmayız"

ÇANAKKALE (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Bu bayrağın altında yaşayan insanlarımıza, hele ki Çanakkale'mize, bu şehitlerin diyarına ne kadar iş, yatırım yapılsa borcumuzu ödemiş olmayız." dedi.

İl Özel İdaresi bünyesinde kullanılmak üzere alınan, aralarında iş makinelerinin de bulunduğu 42 araç ile Sağlık Bakanlığınca Çanakkale'ye gönderilen 7 yeni ambulansın hizmete girmesi nedeniyle tören düzenlendi.

Turan, İl Özel İdaresindeki törende yaptığı konuşmada, önceden çok küçük imkanlar içinde çok ufak tesislerin açılışını yapan devletin ve milletin artık açılış yapmaktan yorulur hale gelmeye başladığını ifade etti.

Turan, şöyle devam etti:

"Bugün burada 42 büyük aracımız artı 7 ambulansımız var. Yani 49 büyük aracın bugün Çanakkale'mizin hizmetine sunulması törenindeyiz. Bu bayrağın altında yaşayan insanlarımıza, hele ki Çanakkale'mize bu şehitlerin diyarına ne kadar iş, yatırım yapılsa borcumuzu ödemiş olmayız diye düşünüyorum."

Vali Hamza Erkal da hizmete giren araçların sadece bir makine olmadığına işaret etti. Erkal, "Bizim ulaşmamız gereken en ücra köşedeki halkımıza yollar oluşturabilecek, bağlar kurabilecek makinelerdir. Fiziki mekanlar ve makineler hizmet anlayışında en son noktadır. Bu araçlar bizi halkımıza ulaştırdığı, onların elini tutmayı sağladığı için kıymetlidir." dedi.

Dualarla hizmete alınan araçların anahtarları daha sonra ilgililerine teslim edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.