AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı: Muhalefet dersini alacak!

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı: Muhalefet dersini alacak!
14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerin Cumhur İttifakı açısından yeniden şahlanış seçimi olacağını söyleyen AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, “Bu seçimde oy farkı artacak. Makas açılacak. Muhalefet dersini almış olacak” dedi

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerin Cumhur İttifakı açısından yeniden şahlanış seçimi olacağını söyleyen AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, “Bu seçimde oy farkı artacak. Makas açılacak. Muhalefet dersini almış olacak” dedi

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde parti il binasında basın toplantısı düzenleyen AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, siyasetin gündemini değerlendirdi.

Seçime adım adım gidilen süreçte milletvekili adayları, parti teşkilatları ve gönüllülerle birlikte sahada olduklarını, amaçlarının çalınmamış kapı, sıkılmamış el bırakmamak olduğunu söyleyen AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, “Sahadan aldığımız geri dönüşler ışığında şunu net bir şekilde ifade edebilirim ki, Konya yine tarih yazacak. Bugüne kadar reisine ve AK Parti’ye verdiği desteği bu dönemde de büyük bir teveccühle verecek” ifadelerini kullandı.

fuotuotwyaetxbn-1.jpeg

YENİDEN ŞAHLANIŞ DÖNEMİ OLACAK

Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonunun temelinde 85 milyon insanı kucaklamanın yer aldığını dile getiren Başkan Hasan Angı, “Bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanımızın gerek dünya diplomasisindeki başarısı, gerek elde edilen kazanımlar ile ortaya koyduğu karne, açık söylemek gerekirse işimizi kolaylaştırıyor. Böylesi güçlü bir ismin Cumhurbaşkanı adayı olması halk nezdinde de büyük karşılık buluyor. Ortaya koyulan projeler, gerçekliğe dönüşmüş olan vaatler, ülkemizin 14 Mayıs seçimlerinin ardından yeni bir şahlanış hamlesi ortaya koyacağını bugünden müjdeliyor” diye konuştu.

AÇIK ARA FARKLA YENİDEN SEÇECEĞİZ

Aziz milletin sandığa ferasetiyle gideceğine gönülden inandığını dile getiren AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu dönemde de açık ara fark ile Cumhurbaşkanı seçilecek. Yine Meclis çoğunluğunu da Cumhur İttifakı alacak. 20 yıllık kazanımların bir çırpıda yok edilmesine feraset sahibi olan milletimiz müsaade etmeyecek” dedi.

50ddc1c5-5f5d-45d4-8b26-333daabb2671.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın karşısına rakip diye çıkarılan Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen tüm siyasi partilerin CHP’nin çatısı altına sığınarak sandalye kapma telaşına düştüklerini söyleyen Başkan Hasan Angı, “Bugünden görüyoruz ki kendi içlerinde pazarlık halindeler. Adeta bir hayalin peşinde köşe kapmaca oynuyorlar. Hafızalarımızı tazeleyecek olursak 2002 yılından bu yana ülkemizin nereden nereye geldiğini bariz bir şekilde görebiliriz. Güçlü idarecilerin ortaya koyduğu irade sayesinde bu zaman diliminde ülkemiz nice büyük krizleri ve badireleri olabilecek en az zararla atlatmış durumda. Dünyayı etkileyen ekonomik krizin Türkiye’yi teğet geçtiği dönemi hatırlayın. Adeta ekonomik kriz Türkiye’yi de etkilesin diye dua ediyorlardı. Çünkü tek dertleri vardı, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı ve AK Parti’yi iktidardan indirmek, ülkeyi yeniden kaosa sürüklemek. Dünden bugüne bu ülkede değişmeyen tek şey var, o da muhalefetin tavrı” ifadelerini kullandı.

KONYA İLE DERTLENENLER KONYA’NIN LİSTESİNDE

AK Parti Konya milletvekili aday listesine ilişkin de yorumda bulunan Başkan Angı, “Şunu çok net bir şekilde ifade edebilirim ki Konya milletvekili adaylarımızı oluşturan liste, Konya’yı bir bütün olarak gören, tamamını kucaklayan, Konya ile dertlenen, Konya’nın çıkar ve kazanımlarını düşünen, Konya için çalışmış ve çalışmakta olan isimlerden oluşmuş, son derece nitelikli bir listedir. Konya’yı her alanda en iyi şekilde temsil edecek olan bu isimler, yeni dönemde Konya’nın kazanımlarını katlamak için çalışacak, büyük projelerin bir bir hayata geçtiği dönemin ardından yine ve yeni yatırımlarla Konya için de yeni bir şahlanış dönemine imza atılacak. Demiryolu yatırımları, karayolu yatırımları, sulama projeleri, sağlık yatırımları, üretimi artırmaya dönük hamleler ile bugün düne göre çok daha gelişmiş, ulaşabilen ve ulaşılabilir bir şehir olan Konya, kazanımlarının devamlılığı için üzerine düşeni yapacak” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KONYA’YA MÜJDELERLE GELECEK

Yoğun bir seçim programı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün katıldığı televizyon programında rahatsızlandığını hatırlatan Başkan Hasan Angı, “Yoğun çalışma temposu içerisinde seçim sürecini yürüten Cumhurbaşkanımıza geçirmiş olduğu rahatsızlık için geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Tabi mevsim geçişi sürecindeyiz. Açık alan ve kapalı salon programları yapılıyor. Gidilen her yerde ikramlarda bulunuluyor. İnsanın tabiatı gereği de bu tür sağlık sorunları yaşanabiliyor. Ancak Cumhurbaşkanımız yine de tüm olumsuzluklara rağmen programlarına devam ediyor.

f98ec857-185b-4752-8632-31e4dc79840e.jpg

Nasip olursa Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 2 Mayıs tarihinde Konyalılarla kucaklaşıp hasret gidermek üzere Konya’ya gelecek. Kılıçarslan Şehir Meydanı’nda saatler 16:00’yı gösterdiğinde hemşerilerimiz ile buluşacak. Cumhurbaşkanımız, Konya programında çeşitli açılışlar da gerçekleştirecek. Karapınar’da kurulu bulunan ve Türkiye’nin en büyük yenilenebilir enerji tesislerinden biri olan Karapınar GES’in açılışı gerçekleştirilecek. Yine kamu yatırımları ve yerel yönetimlerin yaptığı yatırımların açılışları gerçekleştirilecek. Bunlar ilerleyen zamanlarda kamuoyuyla paylaşılacak. Cumhurbaşkanımız Konya’ya her geldiğinde müjdeleriyle geldi. Yine müjdelerle gelecek” ifadelerini kullandı.

Ümmügülsüm Dündar

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.