AK Parti İstanbul Milletvekili Külünk:

AK Parti İstanbul Milletvekili Külünk:
"Kılıçdaroğlu aile değerlerini unutan, aile değerlerine hakaret etmeyi kendine hak olarak gören siyasi sapık ötesi birisi olarak siyaset tarihine geçecektir"

TBMM (AA) - AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözleriyle ilgili, "Kılıçdaroğlu aile değerlerini unutan, aile değerlerine hakaret etmeyi kendine hak olarak gören siyasi sapık ötesi birisi olarak siyaset tarihine geçecektir." dedi.

Külünk, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, dokunulmazlıklar, mahkemece terörist oldukları tespit edilenlerin vatandaşlıktan çıkarılması ve terörle mücadele konularında açıklamalarda bulundu.

Yurt içi ziyaretlerinde vatandaşların dokunulmazlıkların kaldırılması konusunda Meclis'in ivedi karar alması yönündeki talepleriyle karşılaştıklarını belirten Külünk, "Dokunulmazlık, milletin kaynaklarının terör üzerinden harcanmasının, terör suçu işleyenlerin şirinleştirilmesinin aracı değildir. Dokunulmazlık zırhı ifade özgürlüğünü garanti altına alır, suç işlemeyi değil. Arabasının arkasında silah, bomba taşıyan, teröristin cenazesinde tabutunu omuzlayana dokunulmazlık zırhı içinde bir özgürlük kabul edilemez." diye konuştu.

Külünk, dokunulmazlık fezlekelerinin ivedi şekilde Meclis Genel Kurulunda görüşülmesi gerektiğini vurgulayarak, kendisi hakkında da 2 fezleke olduğunu, ancak ayrım yapılmadan bütün fezlekelerin görüşülmesine başlanılması gerektiğini söyledi.

Terör suçlarından hüküm giyenlerin Türk vatandaşlığından çıkarılmasına ilişkin kanun teklifi verdiğini anımsatan Külünk, "Terör faaliyetlerinde bulunan, onlara yardım, yataklık yapanlar hakkında mahkeme kararının ardından vatandaşlıktan çıkarma işlemi yapılmalı, mallarına el konulmalı ve el konulan mallar oluşturulacak Terörle Mücadele Fonuna aktarılarak, mücadelede kullanılmalı." ifadelerini kullandı.

Bir soru üzerine CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu'na yönelik sözlerini de değerlendiren Külünk, şöyle konuştu:

"Kılıçdaroğlu siyasetin seviyesini katletmekle tarihe geçecek bir genel müdürdür. Kılıçdaroğlu aynaya bakmaksızın siyaset yapan bir genel müdür olarak siyaset tarihine geçecektir. Kılıçdaroğlu aile değerlerini unutan, aile değerlerine hakaret etmeyi kendine hak olarak gören siyasi sapık ötesi birisi olarak siyaset tarihine geçecektir. Aynı hakaretinde ısrar etmesi karşısında asıl söz söylemesi gerekenler Cumhuriyet Halk Partili kadın seçmenler, kadın üyelerdir.

Bu toprakların insan varlığının en değerli unsuru olan kadına yönelik siyasi tarihimizde karşılaştığımız en iğrenç saldırı ve şiddettir. Kılıçdaroğlu iktidarsız bir genel müdürdür. Kılıçdaroğlu kifayetsiz bir muhteristir. Kılıçdaroğlu yeteneksiz, bir iktidar olma beceresini gösteremeyecek kadar siyasi tarihte kendini konumlandıran birisidir. Hakaretlerinin tamamını Kemal Kılıçdaroğlu'na iade ediyoruz. Kılıçdaroğlu, hastalıklı bir ruh haline sahip. İvedi şekilde bir psikolog, psikiyatrdan rapor alıp, Meclis Başkanının da CHP Genel Başkanından böyle bir raporu istemesi gerektiği kanaatindeyim."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.