AK Parti Karatay 2023'e hazır

AK Parti Karatay 2023'e hazır
AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı 2 bin 500 teşkilat mensubunun katılımı ile iftar programında bir araya geldi.

AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı 2500 Teşkilat Mensubunun katılımı ile iftar programında bir araya geldi. Baykara Gold Düğün ve Kongre Merkezi’nde büyük bir katılım ile düzenlenen programa; AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkanı Hasan KIlca ve teşkilatın çeşitli kademeleri katılım sağladı.

photo-2022-04-16-00-59-342.jpg

HERGÜN KARATAY HALKI İLE RAMAZANIN BEREKETİ PAYLAŞILIYOR

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Genç, iftar öncesinde yaptığı selamlama konuşmasında, her sene olduğu gibi bu sene de Ramazan ayının her gününü hemşerileri ile geçirdiklerini ve Ramazan ayının bereketini paylaştıklarını ifade etti. Genç, tüm kademelerin katılımı ile Ramazan ayı boyunca toplam 110 haneye ziyaret gerçekleştirdiklerini de ifadelerinde belirtti.

photo-2022-04-16-00-59-341.jpg

TAŞRA MAHALLELERİNİN 7 BÖLGESİNDE TOPLU İFTAR GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

İlçe Başkanı Genç, Taşra mahallelerinin 7 bölgesinde toplu iftar programları düzenleyeceklerini ve hemşerileri ile Ramazan ayının bereketini ve birlikteliğini paylaşacaklarını ifadelerinde belirtti.

HERGÜN BİR CAMİ CEMAATİ İLE TERAVİH NAMAZINDA BİR ARAYA GELİNİYOR

Genç, iftar sonrasında da hemşerileri ile de Teravih namazlarında bir araya geldiklerini ve camileri dolduran cemaatler ile namaz çıkışında hasbihal ettiklerini belirtti.

photo-2022-04-16-00-59-33.jpg

AK PARTİ KARATAY İLÇE BAŞKANLIĞI 2023 SEÇİMLERİNE HAZIR

Ramazan ayı programlarının yanı sıra yaklaşan 2023 seçimleri için de çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz diyen Genç, seçim sandıkta kazanılır diyerek sandık kurullarının başkanlarını ve yönetim kurulu üyeleri listelerini de tamamladıklarını ifadelerinde belirtti. Genç, sözlerine her seçimde olduğu gibi bu seçimde de yine birincilik ile tarih yazacaklarını belirterek son verdi.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.