AK Parti Karatay Ailesi Bayramlaştı

AK Parti Karatay Ailesi Bayramlaştı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanlığı bayramlaştı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanlığı bayramlaştı.  Korona virüs sebebiyle telekonferans yöntemiyle yapılan buluşmaya AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Fahrettin Kulu,  AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca başta olmak üzere İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Karatay İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, ilçe yürütme ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanlığı Korona virüs sebebiyle telekonferans yöntemiyle bayramlaştı. Bayramlaşma da açılış konuşmasını AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç yaptı.

Başkan Mehmet Genç, sözlerine bütün teşkilat mensupları başta olmak üzere tüm Konyalıların Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek başladı.  Genç; “Koronavirüs salgını dolayısıyla bu yılda Ramazan Bayramı’nda bir araya gelemedik. Kalplerimiz birlikte atıyor. İsrail Devleti Filistin’de zulüm yapmaya devam ediyor. Dualarımız Filistinli kardeşlerimizle beraber. İnşallah Ayasofya Camii gibi Mescid-i Aksa’da kurtuluşa erer. İsrail Devleti yaptığı zulüm karşısında hesap vermelidir. Bu vesileyle de tüm Konyalı hemşehrilerimin bayramını bir kez daha kutluyorum” dedi.

‘BU YILDA BAYRAMIMIZ PANDEMİ NEDENİYLE BURUK KUTLUYORUZ ’

AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Fahrettin Kulu; “Bu yıl da geçen yıl olduğu gibi Ramazan Bayramını farklı bir şekilde kutluyoruz. Gönül isterdi ki bayramlaşmamızı yüz yüze geçirelim ancak süreç oldukça hassas bu nedenle bayramlaşma programımızı video konferans üzerinden gerçekleştiriyoruz. İsrail’in uyguladığı devlet terörünü asla kabul etmiyoruz. Kudüs’ün huzura ermesini, Filistinli kardeşlerimizin kendi topraklarında özgürce yaşamasını ve İsrail’in uluslararası hukuk önünde ve tüm insanlığın vicdanında hesap vermesini bekliyoruz. Bu vesileyle bayramın İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyor tüm Konyalı hemşehrilerimizin, teşkilat mensuplarımızın bayramını kutluyorum” dedi

‘MESCİD-İ AKSA TÜM İSLAM ALEMİNİN MESELESİDİR’

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, “Bu yıl da buruk bir bayram yaşıyoruz. Pandemi sürecinde tam kapanma ile mücadele ederken gözümüz kulağımız Mescid-i Aksa da terör devleti olan İsrail’in yapmış olduğu zulmü hep birlikte lanetleniyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde buraların refaha yetişmesi için dua ediyoruz. Tabi Mescid-i Aksa sadece Filistinli kardeşlerimizin değil bütün İslam âleminin meselesidir. En ön saflarda hamd olsun Liderimiz Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı görüyoruz.  Belediye olarak hem kapanma dönemini hem de pandemi dönemini fırsata çevirme peşinde olduk. Bu yıl hem taşra hem de merkez mahallerimizde ciddi bir asfaltlama ve parke çalışması yürütüyoruz. Sosyal destek projelerimiz devam ediyor. İhtiyacı olan yerlerde yine sağlık ocağı okul gibi projelerimiz devam ediyor. Bu vesile ile birlikte omuz omuza yürüdüğümüz AK Parti Teşkilatımızın tüm kademelerinde görev alan yol ve dava arkadaşlarımızın mübarek Ramazan bayramını kutluyorum” dedi.

ak-parti-karatay-3.jpegak-parti-karatay-4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.