AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı’ndan Anneler Günü ziyaretleri

AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı’ndan Anneler Günü ziyaretleri
AK Parti Karatay İlçe BaşkanlığI, Anneler Günü dolayısıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirerek annelere çiçek takdiminde bulundular.

AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı; Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Kadın ve Gençlik Kolları ile Anneler Günü dolayısıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirerek annelere çiçek takdiminde bulundular.

Ziyaretlerde 2006 yılında Siirt’in Eruh ilçesinde PKK ile yaşanan çatışma sonucunda şehit olan Orçun Yaldır’ın annesi Gülizar Hanım, 2 çocuğa koruyucu annelik yapan Meliha Hanım ve engelli annesi olan Fadime Hanım ile bir araya geldiler.

BAŞKANLARDAN ANNELERİNE ANLAMLI ZİYARET

Anneler günü dolayısıyla ziyaretlerde bulunan Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir ve AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı bu anlamlı günde AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç’in annesi Hacer Hanım’a ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın annesi Ayşalı Hanım’ı da unutmayarak ziyarette bulundular.

ak-parti-karatay-2.jpeg

ANNELERİMİZİ BİRGÜN DEĞİL HERGÜN HATIRLAMALIYIZ

Ziyaretlerin akabinde açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Mehmet Genç: “Bugün İlçe Sosyal Politikalar Başkanlığımız tarafından düzenlenen program kapsamında Anneler Günü’nde annelerimize ziyaretler gerçekleştirdik. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü ve en değerlisidir. Peygamber Efendimiz, Cennet annelerin ayakları altında buyurmuşlardır. Bizler de bu kutsal vazifeyi yapan annelerimizi bir gün değil her gün hatırlamalıyız. Bu vesile ile fedakârlık ve sevgileri ile evlatlarını yetiştiren başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin ve yüreğinde annelik sevgisi taşıyan kadınlarımızın anneler gününü kutluyorum. Bu ziyaretlerimizde bize eşlik eden Konya Milletvekilimiz Hacı Ahmet Bey’e ve Belediye Başkanımız Hasan Kılca’ya teşekkür ederim” diyerek cümlelerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.