AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı’ndan Büsan’a Ziyaret

AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı’ndan Büsan’a Ziyaret
AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı tarafından, BÜSAN Özel Organize Sanayi Bölgesi’ne yönelik olarak bir ziyaret programı düzenlendi.

AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı tarafından, BÜSAN Özel Organize Sanayi Bölgesi’ne yönelik olarak bir ziyaret programı düzenlendi. Ziyarete katılan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı ile belediye meclisi üyeleri; BÜSAN Özel Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren sanayici, esnaf ve çalışanlarla bir araya gelerek, sanayici ve esnafın talepleri ile isteklerini dinledi.

ak-prti-karatay-2.jpeg

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Karatay Gençlik Kolları Başkanı Erkam Alemdar ve Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, BÜSAN Özel Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.

BÜSAN Özel Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Azman’ın eşliğinde gerçekleştirilen ziyaretlerde AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile beraberindekiler, sanayi içerisinde faaliyet gösteren firmaları tek tek ziyaret ederek; esnaf ile sanayicinin talep ve önerilerini dinledi.

ak-prti-karatay-1.jpeg

MEHMET GENÇ: İSTİŞAREYE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti olarak tüm kesimlerle istişarelere büyük önem verdiklerini belirtti.

İlçe Başkanı Mehmet Genç; “BÜSAN’da hizmet veren esnaf ve çalışanlarla bir araya geldik. Onlarla istişareler yaptık. Bu tür ziyaretler ve yaptığımız istişareler, ilçemiz ve şehrimiz adına büyük önem arz ediyor. AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı olarak halkın ve esnafın taleplerine eğilen bir anlayışla hareket ediyoruz. El gele vererek hep birlikte ilçemizi, şehrimizi ve ülkemizi büyütmeye devam edeceğiz. Üretime, istihdama ve ülkemizin gelişmesine katkı sunan tüm sanayicilerimize, esnafımıza teşekkür ediyorum” dedi.

HASAN KILCA: SANAYİCİ VE ESNAFIMIZIN HER ZAMAN DESTEKÇİSİYİZ

Sanayi esnafına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, Karatay Belediyesi olarak esnaf ve vatandaşın her zaman destekçisi olduklarını vurguladı.

Başkan Hasan Kılca şunları aktardı; “Alın teriyle çalışarak; ülkemize, şehrimize ve ilçemizde katma değer üreten BÜSAN esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımıza hayırlı işler ve bol kazançlar temennilerimizi ilettik. Belediyemizin ihtiyaçlarını yerli ama özellikle de Konyalı esnafımızdan yapmaya büyük özen gösteriyoruz. Esnaflarımızla sürekli iletişim halindeyiz ve her zaman onların yanında olmayı sürdürüyoruz. Esnafı güçlü olan bir yer, her zaman çok daha güçlü olur, yarınlara daha güvenle bakar. Dolayısıyla esnafımızın güçlü olması, Karatay’ımızın da Konyamızın da ülkemizin de gücüne güç katar. Esnafımızla ve hemşehrilerimizle birlik, beraberlik içinde olarak Karatay’ımızı birlikte yönetmeye devam edeceğiz.”

ak-prti-karatay-3.jpeg

ZİYA ALTUNYALDIZ: SANAYİ ESNAFIMIZIN EMEĞİ VE ÜRETİMİ ÇOK DEĞERLİ

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız ise, ziyaretlerde ülkemizin ekonomisi ve istihdamına ciddi katkıları olan Konyalı tüm esnaf sanayiciye teşekkür etti.

Ülkenin çok daha gelişmesi ile istihdamın artması için AK Parti iktidarı ve milletvekilleri olarak gereken her türlü desteği verdiklerini ifade eden Ziya Altunyaldız; “Konya sanayisi, şehrimizin ve ülkemizin can damarlarından birisidir. Bizler de Konyalı sanayici ve esnafımızla her daim yakından ilgileniyoruz. Esnaflarımız ve sanayicilerimizle sürekli istişare ve iletişim halindeyiz. Birlikte ve ortak akılla hareket ederek sektörün Konya ile ülke ekonomisine çok daha fazla katkı yapmasına gayret ediyoruz. Sanayi alanlarımızda yapılacak çalışmaları ve yenilikleri oda başkanları ve esnaflarımızla istişare ederek gerçeğe dönüşmesine katkı sunuyoruz. Çünkü sanayicilerimizin emeği ve üretimi ülkemiz için çok değerli. Hükümet olarak, belediyeler ve teşkilatlar olarak Konya’mızı, Karatay’ımızı daha güzel yerlere taşımaya devam edeceğiz. Bu vesileyle de, gösterdikleri güzel misafirperverlikleri dolayısıyla tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar ise kendilerine yakın ilgi göstererek sorun ve taleplerini dikkatle dinleyen AK Partili heyete teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.