AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı'ndan çocuklara bayramlık

AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı'ndan çocuklara bayramlık
AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı, Karatay’da ikamet eden 250 çocuğa bayramlık giydirmesi gerçekleştirdi.

İlçe Başkanı Mehmet Genç, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Işık, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkam Alemdar ve İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımları ile AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı, Karatay’da ikamet eden 250 çocuğa bayramlık giydirmesi gerçekleştirdi. Başkan Genç, Ramazan ayını bu sene Karatay olarak bereketli ve birliktelik ile geçirdiklerini, tüm kademelerinin katılımı ile 250 hanede iftar bereketi yaşadıklarını ve toplu iftar programları kapsamında 12000 hemşehrileri ile bir araya gelerek Ramazan ayının manevi iklimini yaşadıklarını belirtti. Bunların yanı sıra, nakdi ve ayni yardımlar gerçekleştirerek hemşehrilerine destek olduklarını da ifade etti.

KARATAY BAYRAMLIK HEYECANI GELENEĞİNİ DEVAM ETTİRİYOR.

Bayramlık giydirilmesi sonrasında açıklamada bulunan Başkan Genç, yoğun bir şekilde geçen Ramazan ayı programlarında şimdi de geleceğin teminatı çocukların olduğunu ve Karatay’ın her alanda çocukları ve gençleri desteklediklerini belirtti. Başkan Genç, geçmişte her çocuğun heyecan ile yaşadığı bayramlık sevincini ve duygusunu şimdiki nesillere de yaşatma gayretinde olduklarını ifade etti. Her sene, Karatay tarafından her bayram öncesi bir gelenek hâline gelen bayramlık giydirmesini de bu sene 250 çocuğun katılımı ile gerçekleştirdiklerini ifade etti. Her mahalleden çocuklara ulaşmaya çalıştıklarını ve bizzat kendileri tarafından çocukların bayramlık giydirilmesi yapıldığını ve bayram öncesinde çocukların gözlerindeki sevince ve ışıltıya sebep olduklarından dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.