AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı’ndan bir dizi ziyaret

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı’ndan bir dizi ziyaret
AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bu kapsamda gazi ve şehit aileleri, Kızılay Konya Şubesi Kadın Kolları’nın Filistinli yetimler için açtığı kermesi ve Karatay Kaymakamlığı’nı ziyaret eden AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, “AK Parti Karatay Ailesi olarak sahada olmaya ve hemşehrilerimizle bir arada olmayı sürdürüyoruz” dedi. AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı da AK Parti olarak milletin en büyük umudu olduklarını belirterek bu teveccühe layık olabilmek için gece gündüz çalıştıklarına vurgu yaptı. 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ile Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, bir dizi ziyaretler yaptı.Ziyaret programına AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Milletvekili Gülay Samancı ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın yanı sıra İl Yönetim Kurulu Üyesi Meryem Semerci, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Işık, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Sıtkı Çetinkaya, Alper Maraşlıoğlu, Talha Musa Onur ve Seyit Küçüksavran katıldı.

ak-parti-karatay-ilce-teskilatindan-ziyaret-7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.