AK Parti' li Metin KÜLÜNK' ten Abdullah GÜL' e yanıt gecikmedi.

AK Parti' li Metin KÜLÜNK' ten Abdullah GÜL' e yanıt gecikmedi.
Abdullah GÜL tarafından seçim ve başkanlık sistemine ilişkin beklenmedik çıkış ile ilgili Metin KÜLÜNK, internethaber.com'dan Nesrin YILMAZ' a açıklamada bulundu. KÜLÜNK: ...... bu millet oyunu bozar.

"Muhalefet partileri seçimden güçlenerek çıkacaklar" cümlesi Sayın Gül'ün kendisini bağlar, diyen KÜLÜNK devamında şu açıklamaları yaptı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, genel seçim sonuçlarına ilişkin, "Açıkça söyleyeyim, muhalefet partilerinin Meclis'te daha güçlü olacaklarını tahmin ediyorum" dedi.

Abdullah Gül'e yanıt AK Parti İstanbul milletvekili Metin Külünk'ten geldi. Külünk internethaber.com'dan Nesrin Yılmaz'a yaptığı açıklamada, "Gördüğüm kadarıyla çözüm sürecini sabote etmek isteyenler, Gezi'den beklediğini bulamayanlar, 17-25 Aralık'tan beklediklerini bulamayanlar şimdi de seçimde AK Parti'nin tek başına iktidara koştuğunu görenler, muhalefeti güçlendirme çabası içindeler, bu millet bu oyunu bozar." dedi.

 

kaynak: internethaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.