AK PARTİ MERAM’DA VEFA GECESİ

AK PARTİ MERAM’DA VEFA GECESİ
AK Parti Meram İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Vefa Gecesi’nde, teşkilatın kuruluşundan bugüne kadar görev yapan partililer bir araya geldi. Gecede konuşan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu,  “Gün partiye hizmet edenlere vefa gösterme günü

AK Parti Meram İlçe Teşkilatı tarafından Ramada Otel’de düzenlenen Vefa Gecesi’ne AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, AK Parti İl Başkan Vekili Serhan Güngör, AK Parti İl Başkan Yardımcıları, AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Tosunoğlu, AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Özdemir, partinin kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış başkan ve yönetim kurulu üyeleri, teşkilat mensupları, meclis üyeleri ve mahalle temsilcileri katıldı.

 “VEFA HATIRLAMAK DEĞİL UNUTMAMAKTIR”

Teşkilatta bu zamana kadar görev yapmış tüm dava erlerini saygıyla selamlayarak ve ebediyete göç etmiş olanlara Allah’tan rahmet dileyerek konuşmasına başlayan AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdulkadir Özöğür, “Vefa; hatırlamak değil unutmamaktır. İnsan nisyan ile maluldür, unutur derler. Biz Allah’ın izniyle unutmayanlardanız ve unutmayacağız inşallah. Türkiye’yi yasaklara boğanları ve bu yasaklardan bizleri kurtaranları unutmadık, unutmayacağız. 15 Temmuz’da asker kıyafeti giymiş teröristleri de unutmayacağız. Çocuklarımıza, torunlarımıza bu hıyaneti nefesimizin sonuna kadar anlatmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle Vefa Gecemize teşrif eden tüm misafirlerimize şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu. 

“15 YILLIK HİZMETLERİ TAÇLANDIRMA ARİFESİNDEYİZ”

Yüce dinimizin ahde vefayı, akitlere riayeti imanın gereği kabul ettiğine dikkat çeken Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kurucu genel başkanı olduğu AK Parti hareketi aslında bir ahlak ve vefa hareketidir. 2001'de yola çıkıldığında bu hareketin ilk adı 'Erdemliler Hareketi'ydi. Bizler birbirine saygı, hürmet, vefa duygusunun yer aldığı bu ahlaki özü muhafaza etmeye devam etmeliyiz. Asıl ahde vefa Recep Tayyip Erdoğan’a olmalıdır ve onunla birlikte AK Parti’nin mayasının tutması için gecesini gündüzüne katan, kurulduğu günden bugüne kadar hizmet veren teşkilat ve teşkilat mensuplarına olmalıdır. Ahde vefanın bir gereği olarak bizler de burada biz söz vermeliyiz. 15 yıldır tarihe altın harflerle yazılacak hizmetleri 16 Nisan’da taçlandırmak için tarihi bir fırsatın eşiğindeyiz. İnşallah milletimiz; bu fırsatı en iyi bir şekilde değerlendirecek; ülkemiz üzerinde oyun üzerine oyun tertipleyen küresel şer odaklarına en güzel cevabı sandıkta verecektir. Liderimize olan vefamızın gereği olarak 16 Nisan’da hedefimiz Konya olarak Türkiye’de en yüksek ‘Evet’ oyu alan şehir olmak ve yine ilçe olarak da en yüksek ‘Evet’ oyunun alındığı ilçe olmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

“2002’DEKİ HEYECAN SÜRÜYOR”

AK Parti Meram İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı Harun Çelik ise, “2002 yılı Şubat ayında kurduğumuz teşkilatımızın aynı heyecan, şevk, birlik ve beraberlikte gittiğini görmekten büyük mutluluk duydum. Ülkemizin güzel bir sürece girdiğini, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu davanın doğal lideri olduğunu, onun yaptığı çalışmalara samimiyetle destek olunması gerektiğini, 15 senelik AK Parti iktidarı döneminde ülkemize 100 yıllık mesafe kazandırıldığı bilinciyle 16 Nisan referandumunun çok iyi değerlendirilmesi gerektiği inancındayım” ifadelerini kullandı.

AK Parti Konya İl Başkan Vekili Serhan Güngör ise şöyle konuştu: “Meram teşkilatımız, Türkiye genelindeki metropol ilçeler içerisinde 16 Nisan’da yapılacak referandumda ilk 10 arasına girebilecek teşkilat gücüne sahipse sizlerin kuruluştan bugüne kadar verdiğiniz emekler sayesindedir. İlçe Başkanımız Abdülkadir Bey’e ve Meram Belediye Başkanımız Fatma Hanım’a özellikle teşekkür ediyorum. Teşkilat mensuplarımızın her gün ziyaret edebileceği bir ilçe teşkilatı oluşturdular. SKM çalışmalarını 28 ilçede başlattık.”

“GÜN PARTİYE VEFA GÖSTERME GÜNÜ”

Vefa gecesinde son konuşmayı yapan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu da,  “Gün partiye hizmet edenlere vefa gösterme günü değildir; gün partimizin her kademesinde hizmet etmiş kişilerin bugün partiye vefa göstereceği gündür. Biz hiçbir zaman milletimize, devletimize, ümmetimize ve davamıza vefayı unutmadık ve unutmayız da. Bu dava isimsiz kahramanların davası. Kuruca başkanımız ve sonraki başkanlarımız burada. Bu demektir ki insanlar geçer ama dava bakidir. Yarın başka isimler bu davaların temsilcileri olacak. Kökünü ümmet ve millet sevdasından alan ve bütün İslam aleminin geleceğini temsil eden bu dava hiçbir zaman yere düşmeyecektir.” Şeklinde konuştu.

Referandumla ilgili bilgi kirliliği oluşturulmak istendiğine vurgu yapan Baloğlu, “16 Nisan bir yerel seçim değil, bir genel seçim de değil. 16 nisan bir referandum, bir sistem değişikliğidir. Ama çok ciddi bilgi kirliliği yapılıyor. Rejim başkadır, sistem başka. Bizim rejimimiz cumhuriyettir. Hükümet, devletin yönetim sistemidir. Biz şu anda hükümet sistemimizi değiştiriyoruz. Parlamenter sistemden Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiyoruz. Rejim değişikliği falan söz konusu değil” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.