AK Parti Yunak Kadın Kolları'ndan Evde Kuaför hizmeti

AK Parti Yunak Kadın Kolları'ndan Evde Kuaför hizmeti
Ak Parti Yunak Kadın Kolları Başkanlığı örnek bir projeye imza atarak "Evde Kuaför " hizmeti başlattı. Yaşlılara, Engellilere, evinde çıkmayacak durumda olan vatandaşlara yönelik başlatılan proje vatandaştan tam not aldı.

Ak Parti Yunak Kadın Kolları Başkanlığı örnek bir projeye imza atarak  "Evde Kuaför " hizmeti başlattı.  Yaşlılara, Engellilere, evinde çıkmayacak durumda olan vatandaşlara yönelik başlatılan proje vatandaştan tam not aldı.

Ak Parti Yunak Kadın Kolları Başkanı Fatma Güler, Yönetimi ile beraber ilçedeki Bayan Girişimci Kuaför Ruziye Devecioğlu ile Yunakta ve mahallelerinde Evde Kuaför hizmeti ile sosyal projeyi faaliyete geçirdi. Kadın Kolları Başkanı Fatma Güler yaptığı açıklamada: Kadın Kolları olarak yürüttüğümüz “Evde Kuaför”projesi kapsamında Yaşlı vatandaşlara, evinden çıkamayacak durumda olanlara ve engelli vatandaşlarımızın evine giderek ücretsiz evde kuaför hizmetine başladık. Evlerinden çıkamayan insanlarımızı mağdur etmemeye çalışıyoruz. “Hayatı, engelli bireyler ile paylaşmak; hayatı onlarla birlikte yaşamak için engel yok. Bütün engeller tek tek aşılır. Yeter ki yüreklerde engel olmasın” Profesyonel ekibimiz gelen talepler doğrultusunda evde kuaför hizmetini sürdürecek. Yunak ilçemiz için bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.