AK PARTİ’NİN REKTÖR ADAYI

AK PARTİ’NİN REKTÖR ADAYI
- Mutabakat metni neden hükmünü yitirdi?- Açıklama için hangi sebeple 1 ay beklendi?- Yeni Rektör kamuoyunun yıpratmadığı bir isim mi?

Takip ettiniz. Selçuk Üniversitesi Rektörlük Seçimlerinde, bir hocamızın ısrarla “Partinin ve Başbakanın adayıyım” açıklamalarının akabinde; 16 Kasım tarihli yazımda “AK Parti İl Başkanı Musa Arat Bey acilen devreye girmeli. Öğretim üyeleri ile ikili görüşmelerinde “bizim adayımız diye bir şey yok ben de basından görüyorum, inanın haberim yok” diyebiliyorsa; cesaretle Başbakan’ın itibarını kurtarmalı. Konya gündemine oturan bu konu daha fazla dallanıp budaklanmadan mesele yalanlanmalı.” Şeklinde bir çağrıda bulunmuştum.

Bu olayın hem Başbakan’a hem de Ak Parti’ye zarar vereceğini ön görerek Musa Bey’in acilen devreye girmesi gerektiğini belirtmiştim. Bu çağrım, Cuma akşamki toplantıda karşılık buldu. Musa Arat: 

YAZININ DEVAMI...

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.