AKSA Park Toplu Konut Yapı Kooperatifi’nde temel atılıyor

AKSA Park Toplu Konut Yapı Kooperatifi’nde temel atılıyor
Karatay Belediyesi'nin öncülüğüyle hayata geçirilen AKSA Park Toplu Konut Yapı Kooperatifi’nde temel atılıyor.

Karatay Belediyesi'nin öncülüğüyle hayata geçirilen AKSA Park Toplu Konut Yapı Kooperatifi’nde temel atılıyor.

KARATAY’IN 42. TOPLU KONUT HAMLESİNİN TEMELİ ATILIYOR

17 Mayıs Salı günü gerçekleştirilecek törenle temelin atılması planlanan Aksa Park Toplu Konut Yapı Kooperatifi, bugüne kadar ilçedeki toplu konut yapı kooperatiflerinin 42’ncisi olma özelliğini taşıyor.

Her biri 6 kat olmak üzere 26 bloktan oluşan Aksa Park Toplu Konut Yapı Kooperatifi; 139 metrekarelik 3+1 145 daire ve 114 ile 90 metrekarelik 2+1 49 daireden oluşacak. Kumköprü Mahallesi, Küçük Kumköprü Caddesi’nde yer alan proje kapsamında 17 bin metrekarelik yeşil alan, spor alanları, peyzaj düzenlemeleri, park ve dinlenme alanları ile kapalı otopark bulunacak.

İLÇEMİZİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya ve Karatay’ın dönüşümü hedefiyle hayata geçirdikleri Aksa Park Toplu Konut Yapı Kooperatifi’nin temelini Pazartesi günü atacaklarını ifade etti.

Başkan Hasan Kılca; “Kumköprü Mahallesi, Küçük Kumköprü Caddesi'nde üzerinde hayata geçirdiğimiz 312 konutluk Aksa Park Toplu Konut Yapı Kooperatifi projemizle vatandaşlarımıza çok daha ferah ve konforlu yaşam alanları kazandırmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda da Aksa Park Toplu Konut Yapı Kooperatifimizin temelini hemşehrilerimizle atacağız. İlçemizin kentsel dönüşümünü sağlayacak ve Karatay’ın çehresini değiştirecek bu ve daha birçok projemizi hemşehrilerimizin hizmetine sunmayı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.