Akşehir'de engelli vatandaşlara akülü araç dağıtıldı

Akşehir'de engelli vatandaşlara akülü araç dağıtıldı
KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi tarafından "Engelsiz Hayat Projesi" kapsamında ilçe genelinde belirlenen ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara akülü araç...

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi tarafından "Engelsiz Hayat Projesi" kapsamında ilçe genelinde belirlenen ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara akülü araç ile tekerlekli sandalye dağıtımı yapıldı.

Akşehir Belediyesi ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla temin edilen araçların dağıtımı, Nasreddin Hoca Meydanı'nda gerçekleştirildi.

Törende 23 akülü araç ile 4 tekerlekli sandalye daha önceden belirlenen engelli vatandaşlara protokol tarafından teslim edildi. Dağıtıma koltuk değnekleri, manuel araçları yada ailelerinin kucaklarında gelen engelli vatandaşlar, akülü araç ve tekerlekli sandalyelerine kavuşmaktan büyük mutluluk duydu.

Yetkililer tarafından teslim edilen araçların nasıl kullanılacağı vatandaşlara anlatılarak deneme sürüşleri yaptırıldı.

Törende, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaptırılan "Ahilik Heykeli"nin de açılışı gerçekleştirildi.

Törene, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Akşehir'de engelli vatandaşlara akülü araç dağıtıldı

Akşehir'de engelli vatandaşlara akülü araç dağıtıldı

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.