Akşehir'de şipitin çıksın 7. kültür ve spor şenliği coşkusu yaşandı

Akşehir'de şipitin çıksın 7. kültür ve spor şenliği coşkusu yaşandı
Şipitin Çıksın 7. Kültür ve Spor Şenliği Voleybol Turnuvası’nda şampiyon Karabulut Mahallesi Voleybol Takımı oldu

Akşehir Kaymakamlığı, Akşehir Belediyesi ve Akşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Şipitin Çıksın 7. Kültür ve Spor Şenliği Voleybol Turnuvası’nda şampiyon Karabulut Mahallesi Voleybol Takımı oldu. Turnuvada İkinciliği Gazi Mahallesi Voleybol Takımı, üçüncülüğü ise Cankurtaran Mahallesi Voleybol Takımı elde etti.

dscf7892-18-01-24.jpg

Akşehir'de düzenlenen Şipitin Çıksın 7. Kültür ve Spor Şenliği Voleybol Turnuvası heyecan dolu anlarla sona erdi.

Zekai Baloğlu Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen son karşılaşmalarda, Cankurtaran Mahallesi ile Gözpınarı Mahallesi arasındaki mücadeleyi Cankurtaran Mahallesi, 3-1'lik skorla kazanarak üçüncülük elde etti. Engilli Mahallesi ile Gazi Mahallesi voleybol takımları arasında geçen mücadelede Gazi Mahallesi 3-1’lik skorla galip gelerek turnuvayı ikinci sırada tamamladı. Turnuvanın zirvesine çıkan Karabulut Mahallesi Voleybol Takımı ise şampiyonluk kupasını kazandı.

Karşılaşmaların ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımların kupaları ve madalyaları, protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Akşehir Kaymakamı Dr. Mehmet Özel, Akşehir Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Serhat Aslan, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Öncel ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Eyüp Yılmaz'ın katıldığı karşılaşmaları, izleyiciler de ilgiyle takip etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.