Akşehirspor başka bahara

Akşehirspor başka bahara
3. Lig’e yükselme maçları oynayan Akşehirspor, 3 maçta da eline geçirdiği fırsatları değerlendiremeyince gelecek sezon da BAL Ligi’nde mücadele edecek.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta şampiyon olarak 3. Lig’e yükselme maçlarında oynama hakkı kazanan Akşehirspor ilk olarak 68 Aksaray Belediyespor ile karşılaştı. İyi bir maç çıkaran temsilcimiz kazanması halinde 3. Lig’e yükseleceği maçta öne de geçen taraf oldu. Maçın uzatma dakikalarında penaltıdan yediği golle şansını yitiren temsilcimiz, penaltılarla da rakibine mağlup oldu ve ilk fırsatı tepti.

Akşehirspor ikinci karşılaşmasında Yozgatspor 1959 ile mücadele etti. Bu karşılaşma da penaltılara giderken, Akşehirspor bir kez daha fırsat yakaladı. Son penaltılara önde giren temsilcimiz, penaltıyı kaçırınca seri penaltılara geçildi. Seri penaltılarla kaybeden Akşehirspor, 3. Lig şansını son maça bıraktı.

Son maçta Ağrıspor ile kozlarını paylaşan Akşehirspor, bu maçı kazanarak, 3. Lig’e çıkmak için mücadele etti. İlk yarıda baskılı olmasına rağmen gol bulamayan Akşehirspor, ikinci yarının başında yediği gol ve eksik kalması nedeniyle maçı çeviremedi. Temsilcimiz Ağrıspor’a da boyun eğerken, 3. Lig ümidi başka bir bahara kaldı. Alınan bu sonuçların ardından Akşehirspor yeniden BAL’da mücadele edecek. BAL’da mücadele edecek diğer Konya takımlarından biri de Ereğlispor olurken, son takımı Sarayönü Belediyespor ile Gölyazı Belediyespor’un oynayacağı playout karşılaşması belli edecek. Karapınarspor ise süper amatör kümeye düştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.