Akşehirspor'dan alkışlanacak örnek fair-play hareketi

Akşehirspor'dan alkışlanacak örnek fair-play hareketi
Alkışlanacak örnek bir fair-play ve dostluk hareketine imza atan Akşehirspor Kulübü, "izin" sorunu nedeniyle antrenman yapamayan BAL'daki rakiplerinden Gölyazıspor'u, tesislerini paylaşmaya hazır olduğunu belirterek, Akşehir'e davet etti.

TFF Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) son tedbirler sonrası, anlaşılmaz şekilde antrenman kısıtlamasına maruz kalan ve antrenmalarını yapmayan Gölyazıspor'a Akşehirspor'dan dostluk eli geldi.

Hazırlıklarını Konya Merkez Cumhuriyet sahasında Teknik Direktör Bekir Mehtap yönetiminde sürdüren Gölyazı ekibinin, son kısıtlama kararı sonrası antrenmanlarına devam edebilmesi için sporcular ve görevlilere gerekli izin belgelerini alamadı. Gölyazı ekibi yaşanan bu sorun nedeniyle bu ay sonunda başlayacak lig için sürdürdüğü hazırlıklarına ara vermek durumunda kaldı.

Gölyazıspor’da ‘antrenman izni’ sorunu

AKŞEHİRSPOR'DAN ALKIŞLANACAK ÖRNEK HAREKET

Gölyazıspor'un bu mağduriyetine, BAL'daki Konya ekiplerinden Akşehirspor duyarsız kalmadı. Bu ay sonu başlayacak ligde rakip olacakları Gölyazıspor'a kardeşlik elini uzatan kırmızı-beyazlı kulüpten alkışlanacak, fair-play ödülüne aday gösterilebilecek örnek bir açıklama geldi.

Akşehirspor Kulüp Başkanı Ünal Çelik, zor şartlar altında lige hazırlandığına şahit oldukları Gölyazıspor'u, Akşehir'de ağırlamaya hazır olduklarını söyledi. Çelik, "Gölyazıspor'un yanındayız.  2 sahamız var, birini vermeye, tesis konusunda da yardımcı olmaya hazırız. Futbol sadece oynanılan bir oyun değil, futbol kardeşliktir. Aramızda ezeli rekabet olabilir ama bu ebedi dost olduğumuz gerçeğini değiştirmez" dedi.

golyaziii.jpg

GÖLYAZISPOR'DAN TEŞEKKÜR: ONURE ETTİNİZ

Gölyazıspor Kulübü, Akşehirspor'un bu örnek davranışı için teşekkür etti. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Ünal Çelik'in davetinin kendilerini onure ettiği belirtilerek "Güzide ilçemizin, güzide takımı Akşehirspor, antrenman yapamadığımız ve karşılaştığımız sorunlara istinaden Busem Avm Gölyazıspor kulübünün yanında olduğunu, Akşehir'de bir evimizin olduğunu belirtmeleri bizleri son derece onure etmiştir. Teşekkür Ederiz..." ifadelerine yer verildi.

KONYA ASKF'NİN DUYARSIZLIĞI TEPKİ ÇEKİYOR

Öte yandan, varlık nedeni "amatör" sporlar olan Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun (ASKF), yaşanan ve kamuoyunda gittikçe büyüyen sorun karşısındaki duyarsız tavrı tepki çekiyor. Konya ASKF'nin BAL'daki 5 Konya temsilcisi içerisinde antrenmanlarını Konya merkezde yapan ve maçlarını da Konya'da merkezde oynayacak tek takım olan Gölyazıspor'un yaşadığı bu sorun karşısında takındığı vurdumduymaz tavrını ne kadar sürdüreceği merakla bekleniyor.

Gölyazıspor’da ‘antrenman izni’ sorunu

Bu ay sonu başlaması beklenen TFF Bölgesel Amatör Lig'de (BAL), Ereğlispor, Akşehirspor, Sarayönü Belediyespor, Ç. Çumra Belediyespor ve Gölyazıspor, 5. Bölge 1. Grup'ta mücadele hem grup birincisi olarak bölge finallerine gitmek hem de son sıradaki düşen takım olmamak için mücadele edecek.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.