Akşeker, KTÜN heyetini konuk etti

Akşeker, KTÜN heyetini konuk etti
Kırmızı et sektöründe Türkiye’nin en büyük kuruluşları arasında yer alan Akşeker Et Entegre Tesisleri Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik ve beraberindeki heyetini konuk etti

Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik ve beraberindekiler Akşeker et entegre tesislerini ziyaret etti. Karaman Yolundaki Çomaklı mahallesindeki Akşeker tesislerini üniversitenin gıda bölümünün akademik kadrosu ile birlikte ziyaret eden Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çelik, tesisleri gezdi ve üretimin her aşamasını yerinde gördü.

cdb46d49-7ccc-442e-961d-9d250efb3ce0.jpg

Akşeker Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve Üretimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yusuf Şeker’den tesisler hakkında bilgiler alan Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik ve beraberindeki öğretim üyeleri, son derede steril ve hijyenik bir ortamda üretimi yapılan Akşeker ürünlerine tam not verdi ve ekonomiye yaptıkları katkılardan dolayı Akşeker Grubu kutladı.

d4767182-2d79-4e56-b0a8-8d2ddfa73d05.jpg

Rektör Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, Akşeker Grup Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Şeker’e plaket taktim ederken, Yusuf Şeker de Rektör Prof. Dr. Çelik ve beraberindeki öğretim üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.