Akşener’den Kılıçdroğlu'na çok sert "hançer" cevabı: "Arkadan işim yoktur, kalbine vururum!"

Akşener’den Kılıçdroğlu'na çok sert "hançer" cevabı: "Arkadan işim yoktur, kalbine vururum!"
Tarihe karışan 6'lı Masa ortaklarından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP 38. Olağan Kurultayı'na "Seçime sırtımda hançerlerle girdim" diyen CHP eski genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sert yanıt verdi

Seçm hezimeti sonsası tarihe karşışan 6'lı Masa ortaklarından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den kurultayda "Seçime sırtımda hançerlerle girdim" diyen CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sert yanıt geldi.

Meral Akşener, "Hançer edebiyatları, İYİ Parti eleştirileri havalarda uçuştu ve tüm bunlar da hazirun tarafından büyük bir şevkle alkışlandı. Bizim için değişen hiçbir şey yok. Biz çiçeği burnunda değişim şampiyonlarının daha bugün kurabildikleri cümleleri bundan tam 8 ay önce kendilerine kurmuştuk. Dolayısıyla o gün bize duvar örenlerin bugün anlattıkları, bu saatten sonra bizi ilgilendirmez" dedi.

"KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞINA KARŞI ÇIKTIK DİYE DEMEDİKLERİNİ BIRAKMAYANLAR ÖZEL'İN EN BÜYÜK FANLARI OLDU"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup toplantısında konuştu. CHP 38. Olağan Kurultayı'na ilişkin konuşan Akşener, "2023 seçimlerinde Türkiye'yi değiştirmek için gösterdiğimiz çaba karşısında bizi oyunbozanlıkla suçlayanlar, bizi hainlikle suçlayanlar, parti içi hesaplarını Türkiye'nin istikbalinin önüne koyanlar, hafta sonu itibarıyla birer değişim havarisi oluverdiler. Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıktık diye bize demediklerini bırakmayanlar, hafta sonu itibarıyla yeni genel başkan Sayın Özgür Özel'in en büyük fanları oldu. Ez cümle; kral öldü ama 2023'e damga vuran o garip anlayış ve o anlayışın sahipleri aynen yerinde duruyor." dedi.

"HANÇERİ KALBİNE VURURUM"

CHP kurultayı boyunca "Türk sağına" bol miktarda hakaret edildiğini söyleyen Akşener, "Bazen şaşırıyorum yıllar evvel de önemli bir kişi aranızda bazılarına da denmiş olabilir bana da denmişti, yahu ben bir kadınım bana neden bu söyleniyor diye, ceketimin astarı yok her tarafım hançer bıçak denmişti. Ben de ne yapabilirim diye kendi kendime düşünmüştüm. Rahmetli abime gittim, dedi ki yaşlı adamların sözlerine başka acındırmaya çalışırlar kendilerini. Rahmetli abicim böyle demişti ben de karışmamıştım. Şimdi Sayın Kılıçdaroğlu da hançerden bahsetti fakat hançer işi ortada kaldı. Bensem o, ben bugüne kadar hiç kimsenin arkasından hançer vurmadım, ya şurasına ya kalbine vururum! Arkadan işim yoktur." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.