Akyürek herkesi Türkiye için oy vermeye davet etti
AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, vatandaş ve esnaf buluşmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kamyon Garajı esnafını ziyaret eden Akyürek, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a verilecek her oyun, Lider Ülke Türkiye’ye oy vermek anlamına geldiğini belirtti.
14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesi Konya’da seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, kamyon garajı esnafını ziyaret etti.

Kamyon Garajı esnafıyla istişarelerde bulunan Akyürek, esnafı 14 Mayıs sabahı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Cumhur İttifakı’na oy vermek üzere sandığa davet etti. Akyürek, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a verilecek her oyun, Lider Ülke Türkiye’ye oy vermek anlamına geldiğini belirtti.


Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.