“Alanında en iyi okuluz”

“Alanında en iyi okuluz”
Konevi İşitme Engelliler Okulu önderliğinde gerçekleştirilen, Avrupa Birliği Projesi kapsamında olan “Sessizlik Duvarlarını Bilgi İletişim Teknolojileri İle Aşıyoruz” isimli projenin ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Programdan sonra konuşma yapan Konevi İşitme Engelliler Okulu Müdürü Mustafa Bahar, projenin amacının engelleri açma konusunda yeni materyaller üretmek olduğunu söyleyerek, “Projemizin ilk toplantısını İngiltere ve İtalya’da, alanında belirgin özellikleriyle marka olmuş iki okulun idarecileri ve öğretmenleri ile gerçekleştirdik. Heyetimiz incelemelerde bulunmak üzere şehrimize geldi ve oradaki okullar ile pek bir farklılık olmadığını gördü. Biz alanında en iyi olma iddiası taşıyoruz. Teknolojik alt yapı, okul kalitesi bakımından en iyi durumdayız. Yaşları 6 ile 16 arasında değişen, engellilik oranları yüzde doksan ve üzerinde olan 130 öğrencimizle en iyi hizmeti veriyoruz. Projemiz ülke çapında engellilerle ilgili olan tek projedir. Proje çalışması Konya’da yapılacak ve beş gün sürecek. Proje sahibi okul olmaktan ve misafirlerimizi ağırlamaktan büyük şeref duyuyoruz. Projemiz daha çok öğretmen eğitimine yönelik. Öğrencilere daha çok fayda sağlamaları için ne yapabiliriz derdindeyiz” şeklinde konuştu. (Emine Şeyma Yıldız/ÖZEL)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.