Uzman kadrosuyla kapılarını öğrencilere açtı

Uzman kadrosuyla kapılarını öğrencilere açtı
Alanında uzman eğitimci kadrosuna sahip Selçuklu Analiz Koleji, öğrencilerine sunmuş olduğu birbirinden farklı imkânlarla onları geleceğe hazırlamaya devam ediyor.

Selçuklu Analiz Koleji 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı açılışını gerçekleştirdi. Selçuklu Analiz Koleji’nin açılışına; AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, akademisyenler, Selçuklu Analiz Koleji yönetim kurulu üyeleri ve eğitmenleri, veliler ve basın mensupları katıldı. Güçlü eğitimci kadrosu ve yenilikçi eğitim sistemiyle öğrencileri geleceğe hazırladıklarına vurgu yapan Analiz Eğitim Kurumu Genel Müdürü Mustafa Özsan, büyük Türkiye idealindeki gençlerin burada yetiştireceklerini söyledi.

analiz-egitim-kurumu-genel-muduru-mustafa-ozsan.jpg

ÖZSAN: BAŞARILARIMIZI BİRAZ ÖVÜNEREK ANLATACAĞIZ

Selçuklu Analiz Koleji hakkında bilgi veren Özsan, “Analiz Eğitim Kuruları yıllar önce kurulmuş. Analiz ailesi olarak başarılı eğitim çalışmalarına devam ediyoruz. Başarılarımızı biraz övünerek anlatacağız. Türkiye birincimiz Hilal Sayar oldu. 13 tane tıp fakültesi, 3 tane mühendislik fakültesi, eğitim, hukuk ve eczacılık fakültelerini kazanmış öğrencilerimiz bulunuyor. Bu yolda yönetim kurulu üyelerimiz ve bizimle çalışan alanında uzman mesai arkadaşlarımızla hep birlikte başardık. Şu an açılışını yaptığımız lisemiz 9, 10, 11 ve 12. sınıflara hitap ediyor. 330 öğrenci kontenjanımız bulunuyor. Sınıflarımız geniş ve ferah öğrencilerimize göre tasarlandı. Hem içeride hem de dışarıda beden eğitimi salonumuz bulunuyor. Yemekhane, seminer salonu, öğrencilerimizin birebir çalışacağı 3 tane büyük çalışma odaları ve çocuklarımızın ibadet edebilmeleri için ibadethane yerlerimiz var” dedi.

ÖZSAN: BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ!

Alanında uzman eğitimcilerle hizmet verdiklerinin altını çizen Özsan, “Çeyrek asırdır özel sektörde kimya alanında başarılı işlere imza atan Derya Emre Hanımefendi, Konya’da adını çok duyduğumuz bir eğitim koçudur. Geçen sene Türkiye derecesi çıkaran Beyza Bandırma Kelek, hızlı okuma teknikleriyle Türkiye’nin markası oldu. Konya’nın onuru olan Bayram Güneş ve yılların okul müdürü, eğitimci, öğretmenlerin öğretmeni Mustafa Sayar da burada bizim aramıza katıldı. Tamamen eğitimci bir kadroya sahibiz. İnşallah bu okuldan büyük profesörlerin çıkmasını, büyük Türkiye idealindeki gençlerin burada yetişmesini istiyoruz. Buna inanıyoruz. Başaracağız, başaracağız, başaracağız!” diye konuştu.

analiz-koleji-yonetim-kurulu-uyesi-beyza-bandirma-kelek-001.jpg

EĞİTİMDE ATATÜRK ÖRNEK ALINIYOR

Selçuklu Analiz Koleji’nin açılışında konuşan Analiz Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Beyza Bandırma Kelek, “Konya’da yeni nesil eğitim ideali ile çıktığımız bu yolda elde ettiğimiz tecrübeleri 2022-2023 eğitim ve öğretim yılından itibaren özel okul sektörüne taşımanın gurunu sizlerle paylaşıyoruz. Sözlerime Mustafa Kemal’in bir sözüyle başlamak istiyorum. Mustafa Kemal Atatürk'ün, ‘Eğitimdir ki; bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı bir topluluk halinde yaşatır ya da esaret ve sefalete terk eder’ sözünü birkaç örnekle açıklamak isterim. İstiklal Harbi’nin en çetin zamanları Türk ulusunun ateşten gömlek giydiği tarihlerde Birinci ve İkinci İnönü zaferi derken, bir yenilgi derinden sarstı. O yenilginin adı; Kütahya-Eskişehir savaşlarıydı. Fakat bu madalyonun sadece görünen yüzüydü. Çünkü cephelerde oluk oluk kanla kaybedilen canların üzüntüleri dahi yenilgi çanlarına izin vermemiştir. Daha bağımsızlığın geleceği belli değilken bizler bu ülkede eğitim kongresi yaptık. Dünya’nın hangi yerinde görülmüştür daha bir ülkenin akıbeti bile belli değilken eğitim denildiği? 9 Eylül 1922'de ise Büyük Taarruz ile Yunanlılar denize dökülürken, Mustafa Kemal'den bir demeç almak için gelen gazetecinin sorusu duraklatıyor bizleri. “Evet, Mustafa Kemal şimdi ne olmak istiyorsunuz” diyor gazeteci. Mustafa Kemal ise “eğitim bakanı olmak istiyorum” der. Hiçbir şey ortada yokken yine de eğitim diyen, her şey olabilecekken yine de eğitim diyen bir liderden bahsediyorum sizlere” şeklinde konuştu.

KELEK: HEYECANLIYIZ, KARARLIYIZ VE HAZIRIZ

Selçuklu Analiz Koleji’nde topluma faydalı bireyler yetiştireceklerini ifade eden Beyza Bandırma Kelek, “Analiz Koleji’nde, vatanına ve milletine faydalı, manevi değerlerinden ödün vermeyen bireyler yetiştireceğimizden kuşkunuz olmasın. Öğrencilerimiz idealist kadromuza emanettir. Analiz ailesi olarak heyecanlıyız, kararlıyız ve hazırız” ifadelerini kullandı. •Pakize Şengül

dsc-1098.jpg

dsc-1068.jpg

dsc-1096.jpg

dsc-1109.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.