Ali Koç o görüntülerle ilgili ilk kez konuştu: "Hata yaptım"

 S. Yazı İşleri Müdürü
Tepki çeken "Eli cebinde" görüntüsüyle ilgili ilk kez konuşan Ali Koç, "Bir hata yaptım. Hem Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hem de bu ülkenin cumhurbaşkanına bile bile saygısızlık yapmam" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz ay denizde geçirdikleri kazanın ardından Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'yı tedavi gördükleri hastanede ziyaret etmiş, hastanede Fenerbahçe Başkanı ve Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Koç da yer almıştı.

Ziyaret sonrası Erdoğan'ı uğurlarken Ali Koç'un "eli cebinde" görüntüleri gündem olmuş, vatandaşlar Koç'a sosyal medyadan tepki göstermişti.

"HATA YAPTIM!"

O görüntülerle ilgili ilk kez konuşan Ali Koç, "Bir hata yaptım. Hem Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hem de bu ülkenin cumhurbaşkanına bile bile saygısızlık yapmam" dedi.

'RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A BİLE BİLE SAYGISIZLIK YAPMAM"

Sözcü Tv'de, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'a konuşan Koç şunları söyledi: "Bir hata yaptım. Sayın Cumhurbaşkanımızı hastaneden uğurlarken o kadar dostane bir ortamda sohbetimiz oldu. Elim cebimde anlık bir görüntü var biz devlete nasıl saygı gösterildiğini bilen, eğitimden geçmiş insanlarız. Tamamen anlık bir olay. Ben bilinçli bir şekilde hem Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hem de bu ülkenin cumhurbaşkanına bile bile saygısızlık yapmam."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.