Ali Köç: Ülkemizin geleceğini inşa eden öğretmenlerimizdir

Ali Köç: Ülkemizin geleceğini inşa eden öğretmenlerimizdir
Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Ali Köç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Ali Köç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Ali Köç, “ Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e başöğretmenlik unvanının verilmesi ve Millet Mekteplerinin açıldığı gündür 24 Kasım. Eğitimin kilometre taşı olan, hayatını mesleğine adayan, cefakârca görev yapan, aklı ve bilimi kılavuzu yapan öğretmenlerimizin ve eğitim çalışanlarımızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz ”dedi.

Öğretmenlerimize verdiğimiz değer; geleceğimize ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza verdiğimiz değerdir diyerek, 24 Kasım Öğretmenler günü mesajı yayınlayan Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu şube Başkanı Ali Köç, mesajında şu sözlere yer verdi: “Geleceğimizi inşa eden öğretmenlerimizin huzur ve refah içinde yaşamaları en önemli isteğimizdir. İçinde bulunduğumuz süreçte öğretmenlik mesleğinin birçok problemi olduğunu yetkili mercilerin görmesi ve gerekli tedbirlerin alınması elzemdir. Öğretmenlerimiz fedakârca, canla başla çalışmaktadır. Öğretmenlere verilen sözler unutulmamalıdır.3600 Ek Gösterge sözünü yetkililere bir kez daha hatırlatırız. Öğretmenin itibarı Milli Eğitim Bakanlığının namusudur.

Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz genç dimağların ülkesine bağlı, milli ve manevi değerlerini bilen bireyler olarak yetiştirilmesi uğrunda, bin bir güçlük içinde, yokluk, haksızlık ve adaletsizliklere maruz kalmasına rağmen yılmadan, yıkılmadan, ilkelerinden taviz vermeden, yolundan şaşmadan, tarihi ve kutsal görevler ifa eden ve geleceğimizi şekillendiren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.”

ali-koc-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.