Ali Ulvi Ülker okurları ile buluştu

Ali Ulvi Ülker okurları ile buluştu
Araştırmacı Yazar Ali Ulvi Ülker, Konya İl Halk Kütüphanesi fuaye alanında okurları ile buluştu.

58.Kütüphaneler Haftası münasebeti ile Konya İl Kültür Müdürlüğü ve Selçukya Kültür Sanat Derneği bünyesinde düzenlenen imza gününe katılan Araştırmacı Yazar Ali Ulvi Ülker, Konya İl Halk Kütüphanesi fuaye alanında okurları ile buluştu.

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan Gönül Diliyle Bozkır adlı kitabını okuyucularına imzalayan Araştırmacı Yazar Ali Ulvi Ülker, 10 bölümden oluşan kitabında “Hz. Mevlâna’nın Himayesindeki Şehir, Bozkırla İlgili Hatıra Yazıları, Bozkır Vilâyeti, Bozkır Tahini, Türkiye’nin Ahisi Tahinci Osman Kalay, Bozkırlı Ressamlar ve Bozkır Resimleri, Sinemaya Gönül Vermiş Bozkırlılar, Sinemanın Bozkır’daki Tarihî Seyri, Ünlü Sinema Yönetmeni Bozkırlı Mehmet Tanrısever’in Bozkır Filmi, Gönül Diliyle Yazılmış Halk Edebiyatı ve Divan Edebiyatından Günümüze kadar yazılmış Bozkır Şiirleri, Gönülden Yakılmış Bozkır Türküleri, Bozkır Halk Oyunları Ekibi ile Sami Çelik, Mustafa Yaylalı, Ali Sandal, Abdurrahman Arslankaya, Mehmet İnce ve Halk Müziği Sanatçıları ile Türk Sanat Müziği Makamlarıyla Bestelenmiş olan 2 Adet Bozkır Şarkısı ile bestekârlarının anlatıldığını belirterek kitabının Bozkır kültür ve sanatı kapsamında bir başucu kitabı olacağını ifade eti.

imza-2.jpg

Araştırmacı Yazar Ali Ulvi Ülker'in imza gününe Selçukya Kültür Sanat Derneği Başkanı Av. Fatma Şeref Polat, Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin, Bozkır ve çevresi Dernekleri Federasyonu Başkanı Burhan Yılmaz, Bozkır Kültür ve Folklor Derneği Kadın Kolları Başkanı Huriye Olcay Ülker, ailesi ve hemşehrileri katıldı. Program sonunda Konya İl Halk Kütüphanesi Müdürü Barış Başoğlu tarafından kendisine günün anısına hediye paketi takdim edildi.

imza3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.