ALTAY VE KAVUŞ HUZUREVİ’Nİ ZİYARET ETTİ

ALTAY VE KAVUŞ HUZUREVİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, Dr. İsmail Işık Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek hayır dualarını aldılar

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Uğur İbrahim Altay, Cumhur İttifakı AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş ile birlikte Dr. İsmail Işık Huzurevi’ni ziyaret ederek şehrin farklı noktalarında vatandaşlarla buluştu.

İlk olarak Dr. İsmail Işık Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek hayır dualarını alan Altay ve Kavuş, yaşlılarla sohbet ederek çiçek takdim ettiler.

Altay ve Kavuş’un ziyaretinden memnun olan huzurevi sakinleri ziyaret için teşekkür ettiler.

Altay ve Kavuş, daha sonra Meram Son Durak’ta esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek yeni dönemde bölgede yapılacak düzenleme projesi ile ilgili istişare ettiler. Altay ve Kavuş, güneşli havada Meram Evliya Çelebi Parkı’na gelen aileler ve çocuklarla da sohbet etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.