Altınay: 'Atatürk, tarihe bir iz bırakan komutan ve liderdi'

Altınay: 'Atatürk, tarihe bir iz bırakan komutan ve liderdi'
Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete irtihalinin 82. yıldönümünde şükran ve saygıyla yâd ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü tarihe iz bırakan bir komutan ..

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete irtihalinin 82. yıldönümünde şükran ve saygıyla yâd ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü tarihe iz bırakan bir komutan ve lider yapan en büyük özelliği, milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıdır.”dedi

Başkan Altınay yayınladığı mesajında şu sözlere yer verdi. “ Atatürk’ü anmak demek onun güçlüklerle kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak için her zaman bilinçli olmak, içerde ve dışarıda ülkemizin bağımsızlığını tehdit eden unsurlara fırsat vermemektir. Bu doğrultuda, aziz milletimiz 15 Temmuz’da hainlere fırsat vermeyerek Ata’mızın mirası cumhuriyet ve demokrasiye sahip çıkmış, istikbali ve istiklalimizi korumuştur.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yalnızca kazandığı zaferler ve bize kazandırdığı eserlerle değil aynı zamanda engin düşünceleriyle ortaya koyduğu fikirlerle başta milletimiz olmak üzere tüm dünyaya ışık tutan bir liderdir.

Bizler de Devlet ve Millet olarak onun “En Büyük Eserim” dediği Türkiye Cumhuriyeti başta olmak üzere eserlerine sahip çıkıp; onun fikirleri ışığında el birliği ile çalışarak Ülkemizi daha ileri seviyelere getireceğiz.

Bir arada ve bağımsız olarak yaşama azim ve iradesi kırılmadıkça, bir milletin asla yok edilemeyeceğini tüm dünyaya ispatlamış olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, onun silah arkadaşlarını ve vatanımız uğruna fedakârca şehit ve gazi olan istiklâl mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha en kalbi duygularımla, rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.”dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.