“Amacımız kaliteli hizmet”

“Amacımız kaliteli hizmet”
Medicana Sağlık Grubu Kurumsal İletişim Direktörü Kurtuluş Okutan, “ Medicana olarak amacımız Konya ve çevresine kaliteli hizmet vermek” dedi

Medicana Kurumsal İletişim Departmanı tarafından organize edilen program ile Medicana Hastanesi yetkilileri gazetecilerle bir araya geldi. Programa;  Medicana Sağlık Grubu Kurumsal İletişim Direktörü Kurtuluş Okutan, Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Fulya Erdemil, Medicana Konya Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Hasan Kişi, Medicana Konya Hastanesi Tıbbı Direktörü Dr. Öğretim Üyesi Bülent Koçer ile basın mensupları katıldı. Programda konuşan Medicana Sağlık Grubu Kurumsal İletişim Direktörü Kurtuluş Okutan, Medicana’nın bulunduğu şehirlerde basın mensupları ile düzenlenen programlarla bir araya geldiklerini ifade ederek, “ Medicana Konya Hastanesi olarak hem Konya’ya hem de çevre illere hizmet sunuyoruz. Konya halkı hastanemizin açıldığı günden bu yana büyük bir teveccüh gösterdi. Medicana ailesi olarak her yıl Konya’ya yatırımlarımızı artırarak devam ettiriyoruz. KTO Karatay Üniversitesi ile anlaşma gerçekleştirdik. Medicana olarak amacımız Konya ve çevresine kaliteli hizmet vermek. Önümüzdeki yıl Medıcana İzmir ve Medicana Ataşehir hizmete açılacak. Medicana olarak 13 hastanemiz mevcut” ifadelerine yer verdi.  

‘AMACIMIZ HASTANELERİMİZİ YATIRIMLAR YAPARAK GELİŞTİRMEK”

Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Fulya Erdemil, “ Medicana Konya Hastanemiz 2012 yılından bu yana hizmet vermekte. Medicana Konya Hastanesi 2012 yılından bu yana tüm poliniklerde akademik başarısı ile geniş kapsamlı olarak Konya halkına ve çevresine hizmet vermektedir. Amacımız her sene Konya’ya ve sağlık sektörüne, hem de Medicana Konya Hastanesine yatırımlar yapmak ve geliştirmektir. Haziran ayı itibariyle Radyasyon Onkolojisi ve Nükleer Tıp Pet – BT ünitesi hizmete açtık.  Üniversite hastanesiyiz.  Tıp Öğrencilerimizin 5. sınıf eğitimlerine destek vermekteyiz. Geleceğin doktorlarını yetiştirmek bizler için de gurur verici” ifadelerini kullandı.

‘GÜÇLÜ BİR KADROYA SAHİPİZ’

Medicana Konya Hastanesi Tıbbı Direktörü Dr. Öğretim Üyesi Bülent Koçer de, “ Medicana Konya Hastanesi olarak Konya’nın ve bölgenin referans hastanesi konumuna geldik akademik kadromuz ile.  Hastanemizde 223 yatağımız mevcut.  Bunun 106’sı yoğun bakımlarda.  Birçok branşta lider konuma geldik. Öğrencilerimiz Medicana Konya Hastanesi Tıp Fakültesinde staj görmekte. Güçlü bir akademik kadroya sahibiz” dedi. (M.Niyazi Uyanık)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum