Ameliyat İçin Gaziantep'ten Konya'ya Geldi

Ameliyat İçin Gaziantep'ten Konya'ya Geldi
Medicana Konya Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü doktorlarından Op. Dr. Olcay Arıcı’nın başarılı hemoroid ameliyatları gerçekleştirdiğini duyan 41 yaşındaki Süleyman Yıldırım, Gaziantep’ten Konya’ya gelerek ameliyat oldu.

AĞRISIZ SIZISIZ HEMOROİD AMELİYATI”

Ağrısız, sızısız ameliyat gerçekleştirdiği için Op. Dr. Olcay Arıcı’yı tercih ettiklerini söyleyen Süleyman Yıldırım, “Gaziantep’ten Konya’ya geldik. Ameliyat sonrasında çok rahatım, ağrım sızım yok. Biz böyle olduğunu bilmiyorduk. Bizim için hemoroid açıklayamadığımız, doktora bile muayene olamadığımız bir sorundu. Bir vesile oldu. Geldik, doktor bey muayene yaptı, sonra ameliyat oldum. 30 dakika sürdü ameliyatım. Ağrı, sızı hissetmiyorum, çok başarılı bir ameliyat geçirdim” dedi.

 

“AMELİYATTAN MEMNUN KALANLARIN ARACILIĞIYLA KONYA’YA GELDİM”

Süleyman Yıldırım, “Abim de hemoroid ameliyatı oldu. Çok berbattı hemoroidi. Olcay Bey’in gerçekleştirdiği çok başarılı bir ameliyat geçirdi. Bir haftanın içerisinde normal yaşamına geri döndü. O da çok memnun. Çevremizden birkaç kişiyi de ameliyat yapmıştı. Onların aracılığıyla ben de Konya’ya geldim, ameliyat oldum ve memnunum” diye konuştu.

Süleyman Yıldırım, hemoroid hastalarının utanıp sıkılmaması gerektiğini ifade ederek hemoroid hastalarına bir an önce muayene olmalarını önerdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.