Anadolu Ajansı 96 yaşında

Anadolu Ajansı 96 yaşında
- Eskişehirsporlu futbolcular ve teknik heyet, AA'nın kuruluş yıl dönümünü kutladı


ESKİŞEHİR (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da futbolcular ve teknik heyet, Anadolu Ajansı'nın (AA) 96. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi çim sahada toplarla oluşturulan AA logosunun etrafında bir araya gelen siyah-kırmızılı futbolcular ve teknik heyet, fotoğraf çektirdi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Anadolu Ajansı'nın Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla zor şartlar altında kurulan ve kurulduğu günden bu yana kamuoyunu aydınlatma görevini başarıyla yürüten bir kurum olduğunu bildirdi.

Anadolu Ajansı'nın kendisini sürekli yenilediğini ifade eden Aybaba, "Güvenilir habercilik anlayışını başarıyla temsil ediyor. Anadolu Ajansı spora da gerekli desteği veriyor. Eskişehirspor'un yurt içi ve yurt dışında adının duyurulmasında önemli roller üstleniyor. Bu vesileyle Anadolu Ajansı'nın 96. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum" diye konuştu''

Siyah-kırmızılı oyuncular da AA'nın 96. kuruluş yıl dönümünü tebrik etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.