Anadolu Ajansı 96 yaşında

Anadolu Ajansı 96 yaşında
Tekirdağ Valisi Salihoğlu:- "Ajansımız, milli mücadele döneminden beri Türkiye'nin sesini dünyaya duyurmaya devam ediyor"

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Anadolu Ajansı'nın, milli mücadele döneminden beri Türkiye'nin sesini dünyaya duyurmaya devam ettiğini belirtti.

AA Tekirdağ Bürosu'nu ziyaret eden Vali Salihoğlu, kurumun çalışmalarını yakından takip ettiğini kaydederek, ajansın önemli çalışmalara imza attığını ifade etti.

Anadolu Ajansı'nın, Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla 6 Nisan 1920'de kurulduğunu ve bu tarihin TBMM'nin kuruluşundan önce olduğunu hatırlatan Salihoğlu, "Ajansımız, milli mücadele döneminden beri Türkiye'nin sesini dünyaya duyurmaya devam ediyor. İlkeli, tarafsız ve sorumlu habercilik anlayışı içerisinde çalışmalarını sürdüren Anadolu Ajansı'nın kuruluşunun 96'ncı yıl dönümünü kutluyorum. Ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında görev yapan personelini tebrik ediyor ve Anadolu Ajansı'nın tüm çalışanlarına başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.