ANADOLU ANTALYA’DA

ANADOLU ANTALYA’DA
Anadolu Selçukspor, ligin ikinci yarısı için çalışmalarına start verdi. Yoğun bir kamp dönemi geçirecek yeşil-beyazlılar, dün Antalya’ya giderek çalışmalarına başladı. Temsilcimiz, ligin ikinci yarısı için oldukça iddialı başlamak amacında

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta ilk yarıyı 26 puanla 7. sırada tamamlayan Anadolu Selçukspor, ligin ikinci yarısı için çıkışa geçmek istiyor. Yaşadığı şanssızlıklara rağmen ilk yarıyı iyi bir noktada bitiren yeşil-beyazlılar, ligin kalan bölümünde iddialı geliyor. Teknik direktör Cenk Özcan ve ekibi, yapılacak takviyelerin ardından takımı daha güçlü hale getirerek play-off’lara kalmayı hedefliyor. Temsilcimiz, fikstür avantajını da kullanarak iyi bir çıkış yakalamak istiyor.

KAMP PROGRAMI NETLEŞTİ

Yavru Kartallar, ligin ikinci yarısı için çalışmalarına yeniden başladı. Dün sabah saatlerinde kendi tesislerinde bir araya gelen Anadolu Selçukspor, yaptığı ilk çalışma ile hazırlıklara yeniden başladı. Teknik direktör Cenk Özcan yönetiminde gerçekleştirilen ilk idmanın ardından kamp çalışması için Antalya’ya gitti. Antalya Papillon Belvil Otel’de 14 gün sürecek kamp ile ligin ikinci yarısına hazırlanacak yeşil-beyazlı ekip, yoğun bir hazırlık süreci geçirecek.

ALTYAPIDAN TAKVİYE

Anadolu Selçukspor’un Antalya kampı kadrosuna altyapıdan genç oyuncularda katılacak.  Yeşil-beyazlı ekipte kamp kadrosuna altyapıdan orta saha oyuncusu Alper Kınay, forvet oyuncusu Görkem Dalmaz ve daha öncede takımla çalışan kaleci Berke Erol da katılacak. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.