Anadolu Selçukspor vazgeçmiyor

Anadolu Selçukspor vazgeçmiyor
Anadolu Selçukspor, ligde kalabilmek için son üç haftaya girerken, Darıca Gençlerbirliği 3-1 ile geçti. Yeşil-beyazlılar, düşme potasından çıkmamasına rağmen, üst grupla arasındaki puan farkını azalttı.

Son haftalarda kazandığı puanlarla ligde tutunma yolunda önemli adımlar atan Anadolu Selçukspor, son 3 haftaya girilirken, çok önemli bir karşılaşmaya çıktı. Yeşil-beyazlılar, kendisi gibi düşme potasında yer alan Darıca Gençlerbirliği’ni konuk ederken, kazanıp Fethiyespor’un puan kaybetmesini beklemek istiyordu. Temsilcimiz, üzerinde düşmeme baskısıyla maça çıkarken, oyuna da baskılı başladı. Rakip kalede gol ararken, 29. dakikada kalesinde golü gören Anadolu Selçukspor bir anda düşmesi büyük oranda kesinleşmiş rakibi karşısında geriye düştü. İlk yarıdaki baskı beraberliği getirmezken, temsilcimiz soyunma odasına geride girdi.

GOLLE BAŞLADI

İkinci yarıya da baskıyla başlayan Anadolu Selçukspor 47. dakikada Samet Bulut ile beraberliği yakalarken, iki dakika sonrasında Maksut Taşkıran ile öne geçti. Hemen ikinci yarının başında öne geçen temsilcimiz, oyun disiplinini elden bırakmazken 82’de Alpay Cin ile bir gol daha buldu. Karşılaşmadan 3-1’lik galibiyetle ayrılan temsilcimiz Fethiye’nin Manisa deplasmanından 1-2’lik üstünlükle dönmesiyle düşme potasında kaldı. Son iki haftaya girilirken Anadolu Selçukspor 31 puanla 16 sırada yer alırken Fethiyespor ve Bandırmaspor 32’şer puanla sıralandı. Anadolu Selçukspor gelecek hafta 30 puanla 17. Sırada yer alan Tokatspor deplasmanına gidecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.