Analiz Eğitim Kurumları iftarda buluştu

Analiz Eğitim Kurumları iftarda buluştu
 Editör
Analiz Eğitim Kurumları tarafından organize edilen iftar yemeğinde Analiz Koleji Ailesi öğretmen, öğrenci ve veliler iftar yemeğinde buluştu.

Analiz Eğitim Kurumları tarafından organize edilen iftar yemeğinde Analiz Koleji Ailesi mensup öğretmen, öğrenci ve veliler bir araya geldi.

İlimizde geleceğin teminat olan öğrencileri Ülkeye yararlı bir fert olarak yetiştirmek ve Üniversite sınavlarına hazırlamak için özverili bir eğitim ve öğretim vermek için caba gösteren Analiz Eğitim Kurumları, Ramazan ayı münasebetiyle himayesindeki öğretmen. Öğrenci ve velileri iftar yemeğinde biraraya geldi.

Analiz Eğitim Kurumları Yönettim Kurulu Başkanı Derya Emre “ Analiz ailesi olarak birlik ve beraberliği pekiştirmek adına Analiz Koleji çok amaçlı salonunda bir iftar yemeği verdik. Katılımın yoğun olması bizlerin hedefine ulaşmasını sağladı. Bu birlik ve beraberliğimizi geleneksel olarak her yıl düzenlemeyi hedefliyoruz “dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.