Başkan Angı: Doğru dürüst miting bile yapamıyorlar

Başkan Angı: Doğru dürüst miting bile yapamıyorlar
AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen toplantıda basın mensuplarının soruları cevaplandı.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve milletvekili adaylarının da katıldığı programda açılış konuşması yapan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti'nin seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiğini aktardı. Angı, "Ülkemizi nereden nereye getirdiğimizi sahada görüyoruz. 21 yıllık değişimi gözlemliyoruz. Bunu gören hemşerilerimizle bunları değerlendiriyoruz. İyi yapılan işlerimize neleri ekleyeceğiz bu konuda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 31 ilçenin tamamında programlar gerçekleştiriyoruz. İyi yapılan işleri devam ettirecek ve üzerine neler katacağımızın çalışmalarını da sürdürüyoruz" dedi.

"KONYA'MIZIN COŞKUSU ÖNEMLİ"

Başkan Angı ilk günkü heyecanı meydan yaşatan Konyalılara minnettar olduğunu belirterek, "Seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. 2 gün önce Cumhurbaşkanımızı misafir ettik. İlk günkü heyecanı meydanda yaşatan hemşehrilerimize minnettarız. Cumhurbaşkanımızı yol boyu karşılayan kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Konya'mızın coşkusundan bir gram eksilmemesi önemliydi" diye konuştu.

"DOĞRU DÜRÜST MİTİNG BİLE YAPAMIYORLAR"

Yoğun katılımlı geçen mitinglerin sandığa yansıyacağını ifade eden Başkan Angı, "Bunu hazmedemeyenler var mı var. Diğer cenah ne yapıyor? Doğru dürüst miting bile yapamıyorlar. Merkez ve ilçe durumlarını görüyoruz . Kendini Konyalılıkla övmeye çalışan kişinin Akşehir de yaşadığı tabloyu gördük. Diğer ilçelerde de durumu gördük. Önümüzdeki Türkiye yüz yılında hayallerin ötesinde geçen çalışmalarla hamdolsun başımız dik alnımız ak. Saha heyecanımız gayet iyi bunu da sandıkta göreceğiz inşallah" diye konuştu.

“BU EKİBİN KONYA İÇİN YAPACAĞI ÇOK ŞEY VAR

Programda konuşan Uğur İbrahim Altay ise "Artık son düzlükteyiz. Çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Bizim için de yatırımlarımızı kamu oyuyla paylaşma fırsatı oldu. 36 farklı noktada temel atma açılış gerçekleştirdik. Konya Belediyeciliği geçmişten bu yana eser hizmet üretmiştir. Yetiştiremediğimiz işler var. Devam eden işlerimiz var. Banliyö temel atma törenimiz gerçekleştirildi. Pazartesiden itibaren sahada yoğun çalışma göreceksiniz. Bir an önce sanayi bölgelerimizin toplu ulaşımını çözmek için çaba şart ediyoruz. Bu ekibin Konya için yapacağı çok şey var. İnşallah en yüksek sayıda milletvekili çıkaracağımıza inanıyorum" dedi.

“ONLAR KALP YAPMAYI ÖĞRENMEYE ÇALIŞIRKEN BİZ ESER ÜRETTİK”

AK Parti Milletvekili Tahir Akyürek'te "Onlar kalp yapmayı öğrenmeye çalışırken biz eser ürettik. Konya'da sıra kaygısı gütmeden milletvekillerimiz çok yoğun çaba yürütüyor. Hangi sırada olursak olalım hepsi birbirinden değerli arkadaşlar" ifadelerini kullandı.

Ayşegül Mıhoğlugil

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.