Angı: Yaralar üzerinden siyaset yapıyorlar

Angı: Yaralar üzerinden siyaset yapıyorlar
Meram Turgutreis Evleri Konut Yapı Kooperatifi’nin temel atma töreninde konuşan Başkan Angı, İYİ Parti’nin yaralar üzerinden algı ve siyaset yaptığını söyledi.

Meram Turgutreis Evleri Konut Yapı Kooperatifi’nin temel atma töreninde konuşan AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Konya’da yaşanan deprem hadisesini değerlendirdi. Angı, “İlk andan itibaren tüm kamu kurumlarımız ve yöneticilerimiz bölgedeydi. AK Parti yaraları sarmak dertlere çare olmak adına yeni anlayışla yürüdüğü bu yolda bir yılda bitirilip teslim edilen ve sel deprem gibi hadiselerde anında müdahale eden bir anlayışla devam etti. Aynı şekilde Kızılören bölgesindeki konutların tespit çalışmaları yürürken bir partinin il başkanı çıkıp yaraların üzerinden siyaset yaptı. Bunu hiç kimse hoş karşılamaz. Eğer birazcık yüzleri olsaydı bu toplumun içine çıkamazlardı. Bu vatan için canını vermiş şehidimizin yakınlarına karşı hakaret eden vekilleri için hiç bir şey yapamayanlar bu toplumun yüzüne nasıl bakacaklarını düşünmeden birde o bölgedeki insanlar üzerinden algı yapmaya çalışıyorlar. Tam tersine deprem olduğu andan itibaren arkadaşlarımızın hepsi oradaydı. Ve sürece dahil her şeyde geçtiğimiz günlerde kamuoyuyla paylaşıldı. Bu ülke hepimizin. Yapıcı olmak önemli” dedi.

TÜRKİYE’NİN GÜÇLENMESİNİN TELAŞI İÇERİSİNDELER

CHP’yi sert bir dille eleştiren Angı, “Cumhuriyet Halk Partisi illerde toplantılar yapıyor. KHK ile ilgili işsiz kalanların dertlerini dinlemek. Nerede bir terör oluşumu nerede bu ülkenin altına dinamit koyma hareketi varsa onlara kol kanat geren bir yapı. Geçmişte geziden başlayıp daha sonra 15 Temmuz’da bile kontrollü darbe diyecek kadar açmaza girenler, Kavala’nın peşinde, Demirtaş’ın peşinde gidiyorlar. Avrupa bunları dürtüklüyor. Türkiye’nin güçlenmesinin telaşı içerisindeler. Ama Cenab-ı Hak yardım ediyor. Bu aziz milletin tarihten gelen gücüyle yoluna devam ediyor. Şehir olarak hamdolsun her geçen gün çok daha güçleniyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.