Ankara'da katledilen genç kadının cenazesi Konya'ya getirildi

Ankara'da katledilen genç kadının cenazesi Konya'ya getirildi
Ankara'da barışma teklifini kabul etmediği için tabancayla vurulan Ayşegül Çınar'ın (44) cenazesi, otopsinin ardından ailesi tarafından teslim alınarak toprağa verilmek üzere Konya'ya getirildi.

Ankara'da yaşayan Konyalı Ayşegül Çınar, erkek arkadaşı tarafından katledildi.

Barışma isteğini kabul etmediği erkek arkadaşı tarafından öldürülen Çınar'ın cenazesi defnedilmek üzere Konya'ya getirildi.

Ankara'nın Çankaya ilçesi Yaşamkent Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde M.A., bir süre önce ilişkilerini sonlandıran, daha önce beraber yaşadığı Ayşegül Çınar'ın evine gitti.

M.A., iddiaya göre barışmak istediğini belirttiği Ayşegül Çınar'dan olumsuz yanıt aldı. Çıkan tartışmada M.A., üzerinde bulunan tabanca ile Çınar'a ateş etti. Çınar, vücuduna isabet eden kurşunlarla hayatını kaybetti. M.A. ise kaçtı.

Ayşegül Çınar'ın Ankara Adli Tıp Kurumu'nda otopsi işlemleri tamamlandı. Çınar'ın cenazesi, ailesine teslim edilerek, toprağa verilmek üzere Konya'ya götürüldü.

GECEKONDUDA YAKALANDI

Ayşegül Çınar'ı öldürdükten sonra kaçan M.A., Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin çalışmasıyla, Sincan ilçesinde saklandığı gecekonduda yakalandı. M.A. gözaltına alınırken, olayda kullandığı silah da kaçarken attığı çevre yolunun kenarında bulundu.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.