5 ilde tefecilik operasyonu! 40 gözaltı: Konya da var

5 ilde tefecilik operasyonu! 40 gözaltı: Konya da var
Konya'nın da olduğu 4 ilde düzenlenen eş zamanlı tefecilik operasyonlarında 40 şüpheli yakalandı.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Konya'nın da olduğu 4 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla 40 şüpheli yakalandı.

AA'dan alınan habere göre; Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, suç işlemek amacıyla örgüt kurarak "tefecilik" yaptıkları iddiasıyla gözaltı kararı verilen 44 kişiden 40'ı yakalandı.

Başsavcılıktan yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunca şüpheli D.T'nin tefecilik yaptığına dair ihbar üzerine soruşturma başlatıldı.

Yapılan araştırmalar sonucunda 44 kişinin "suç işlemek amacıyla örgüt kurma" ve "tefecilik" suçlarını işlediğini tespit eden savcılık, şüpheliler hakkında gözaltı kararı verdi.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Ankara, Konya, Kastamonu, Zonguldak ve Denizli'de düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla 40 şüpheli yakalandı.

Diğer zanlılardan birinin cezaevinde olduğu, firari 3 şüphelinin de yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.