Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı
Saldırıda hayatını kaybedenlerin anısına saygı amacıyla Adana'daki tüm eğlence yerlerinde iki gün boyunca müzik yayını yapılmayacak

ADANA (AA) - Adana Çukurova Eğlence Yerleri Derneği (AÇEYDER) Başkanı Feridun Özkan, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin anısına saygı amacıyla kentteki tüm eğlence yerlerinde iki gün boyunca müzik yayını yapılmayacağını bildirdi.

Özkan, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara'daki terör saldırısında şehit olan askeri personel ile hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi.

Her türlü terörü lanetleyen Özkan, şunları kaydetti:

"Saldırılarda hayatını kaybedenlerin anısına, saygı adına iki gün boyunca Adana'daki tüm eğlence yerlerinde müzik yayını yapmayacağız. Türkiye'nin başı sağ olsun. Yaşanan insanlık dışı vahşi katliamları ve her türlü terörü şiddetle lanetliyor ve kınıyoruz. Ülke olarak yasta olunduğu bir dönemde müzik yayınlamayı içimize sindiremiyoruz. Ülkemizde savaşa ve teröre 'hayır' diyoruz. AÇEYDER'e üye işletmeler olarak hiçbir şekilde iki gün boyunca müzik yayını yapmama kararı aldık. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralı canlarımıza acil şifalar diliyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.