Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı
Eski MHP Milletvekili Akşener: - ''Milletimizin sağduyulu ve dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Gençlerimizin özellikle son derece dikkatli olması gerektiğine inanıyorum''

KIRKLARELİ - Eski MHP Milletvekili Meral Akşener, Ankara Kızılay'daki terör saldırısına ilişkin, "Milletimizin sağduyulu ve dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Gençlerimizin özellikle son derece dikkatli olması gerektiğine inanıyorum" dedi.

Akşener, kurultay çalışmaları kapsamında geldiği Kırklareli'de bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Ankara'daki terör saldırısını lanetlediğini söyledi.

Saldırıda yaralananlara acil şifalar dileğinde bulunan Akşener, Türk milletini sağduyulu olmaya davet etti.

Meral Akşener, saldırıya ilişkin aldığı ilk bilgilerin iç açıcı olmadığını belirterek, kendisine gelen ilk bilgilerin yanlış olmasını umduğunu dile getirdi.

Saldırının Kızılay'ın en kalabalık olduğu bir saatte gerçekleştiğini anlatan Akşener, "İnşallah sadece yaralılarla kalır, inşallah ölüm olmaz, inşallah can kaybımız olmaz. Çok büyük bir eylem olduğu anlaşılıyor. O nedenle üzgünüm. Milletimizin sağduyulu ve dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Gençlerimizin özellikle son derece dikkatli olması gerektiğine inanıyorum'' diye konuştu.

Akşener, bir gazetecinin ''Devlet Bahçeli, Paralel Yapı'nın bir parçası olduğunuzu iddia ediyor, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?'' sorusuna ise ''Böyle bir şey mümkün değil. Söyleyen ispatlamak zorundadır. Hiçbir ülkücü, aklını, vicdanını kiraya vermez'' şeklinde cevap verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.