Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı
Ankara'daki terör saldırısında yaşamını yitiren polis memuru Nevzat Alagöz'ün, memleketi Iğdır'daki babaevinde üzüntü hakim- Polis memuru olan Alagöz'ün, Gençlerbirliği-Galatasaray maçındaki görevinin ardından evine gitmek üzere otobüs durağında beklediği

IĞDIR (AA) - Ankara'daki bombalı terör saldırısında şehit olan polis memuru Nevzat Alagöz'ün, memleketi Iğdır'daki babaevinde yas var.

10 Nisan Polis Merkezinde görevli polis memuru 42 yaşındaki Alagöz'ün şehadet haberi, Iğdır'da yaşayan babası Hüseyin Alagöz'e yetkililer tarafından verildi.

Acı haberin duyulmasının ardından Alagöz'ün, Baharlı Mahallesi'ndeki babaevi ve çevresindeki binalar Türk bayrakları ile donatıldı. Bu arada Karasu Camisi Aşevi taziye yeri olarak düzenlendi.

Aşevine gelen Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Baba ve çok sayıda vatandaş, baba Hüseyin Alagöz ve yakınlarına taziyelerini sundu.

Alagöz'ün cenazesinin akşam saatlerinde uçakla Iğdır'a getirileceği, yarın kılınacak namazın ardından Karakoyunlu ilçesinde defnedileceği belirtildi.

Şehit Alagöz'ün dün Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği-Galatasaray maçındaki görevinin ardından evine gitmek üzere otobüs durağında beklediği öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.