Ankara'daki terör saldırısı

Ankara'daki terör saldırısı
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, Ankara'daki terör saldırısında yaralananları hastanede ziyaret etti- Ramazanoğlu: "İnsanlık dışı bu saldırıyı yapanlara, sadece öldürmek için bu yola çıkanlara lanet okuyoruz"

ANKARA (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, "İnsanlık dışı bu saldırıyı yapanlara, sadece öldürmek için bu yola çıkanlara lanet okuyoruz" dedi.

Ramazanoğlu, Ankara'daki terör saldırısında yaralanan ve Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi görenleri ziyaret etti.

Yaralılara geçmiş olsun dileklerini ileten Ramazanoğlu, hastane çıkışında AA muhabirine açıklamada bulundu.

Yaralılara gerekli ilginin gösterildiğini ve durumlarının iyiye gittiği bilgisini aldığını belirten Ramazanoğlu, "İnsanlık dışı bu saldırıyı yapanlara, sadece öldürmek için bu yola çıkanlara lanet okuyoruz. Bugün sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı açıklamada ifade ettiği gibi, terör tanımının tekrar gözden geçirilmesi ve yeni bir terör tanımının yapılması lazım" diye konuştu.

Yaralılar ve aileleriyle konuşup dertleştiklerini, bakanlık olarak daima onların emrinde ve yanlarında olduklarını belirten Ramazanoğlu, ailelerin her türlü ihtiyaçlarını gidereceklerini de sözlerine ekledi.

Ramazanoğlu, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı diledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.